Slavujev vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 192193194195196 282> |
Korisnik | |
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() jesenska rapsodija još nije završena, još nisu sve biljke procvjetale. a ja se najviše radujem proljeću jer sam pola vrta"pretumbala", posadila nove biljke, poklone mojih dragih cvjetnih prijateljica i nadam se da će mi očekivanje proljeća pomoći da prezimim zimu i da i njezina rapsdija bude lijepa! |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
jesen je jesen i ta riječ me asocira na puno lijepih, manje lijepih i sjetnih slika. jesen mi je lijepa zbog pastelnih oblaka procvjetalih astera, anemona, seduma, lelujanja procvjetalih ukrasnih trava...zbog rojeva pčelica koje skupljaju nektar sa posljednjih cvjetova. i sadnja lukovica mi je draga jer u sebi nose klicu proljeća i donose prve boje nakon zimskog sivila. manje lijepa mi je selidba prekrasnih biljaka koje ne mogu prezimiti vani, neke su, poput bugenvilije, ruelije , brugmansije i krompirovog grma, još uvijek pune cvjetova. sjetu mi donose tmurni dani, maglovita jutra i požutjelo lišće. ali...požutjelo lišće je i nada u ponovno pupanje i rađanje novog života jer biljka je jedino živo biće na ovoj planeti koja se svake godine ponovo rađa. ![]() |
|
![]() |
|
MOJI VISOKI SEDUMI
MATRONA ![]() ![]() FROSTY MORN ![]() ![]() SEDUM SPECTABILE ![]() ![]() SEDUM PURPLE EMPEROR ![]() ![]() SEDUM SPURIUM "John Creech" ![]() SEDUM ? ![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Proljetna rapsodija
Ljetna rapsodija
a sad i
Jesenska rapsodija cvijeća
Ne smijem reći ali jedva čekam i zimsku rapsodiju jer tvoj vrt u bilo koje godišnje doba je očaravajući
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
I meni je ovo odmor za oci na kraju dana,prekrasna jesen u tvom vrtu
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
počastio si me svojom posjetom i prelijepom porukom. hvala ti! ![]() |
|
![]() |
|
LeoNata ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
Opet sam prošetala,malo da si uljepšam dan... Pusa
|
|
...budi u miru sa Bogom, bez obzira kako Ga zamišljaš, i bez obzira čemu težiš u bučnom komešanju života, zadrži mir u svojoj duši... ovo je ipak divan svijet, teži da budeš sretan...
|
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Kada hoću da vidim vatromet boja, lepo upakovanih u zeleno carstvo kao iz bajke, onda obiđem ovaj vrt... Prelepe biljke!!!
|
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
hvala ti Andina.
Drago mi je da si primjetila biljku koju si nazvala krizantemica, ali to je aster, nova biljka u mom vrtu a meni posebno draga baš zbog toga što je prvo otvorio žuto srce a tek onda otvara roza latice. jedva čekam da cijeli procvjeta. |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Kako ti sve lijepo buja - kokarda, zvjezdani, dalije, travice..., a vidim priprema se i krizantemica! Mislim da su vrtovi najljepši u jesen. Još jednom čestitam na priznanju za najljepši vrt.
![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
draga blu, lijepo te je vidjeti na mojim stazicama!
hvala ti! ![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
toliko ljepote kod tebe što rječi što biljaka ,a mogu ti reći da je lijepo šetati starim stazama i usput nešto naučiti
![]() |
|
![]() |
|
nemam ti više što reći. ![]() |
|
![]() |
|
znam da je tako i kod tebe. moja kraljica noći se jako naljutila što ju nisam preselila na toplije mjesto i što je postala kraljica dana. jučer otvorila dva cvijeta i kao da me ljutito pita: koje je ovo godišnje doba? kada sam rekla da je još uvijek ljeto, mislim da se namrštila i na mene i na onog tko ju je donio iz prašume, i još više ispružila svoj dugački tučak. |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijepo i tiho ušuljala se jesen u tvoj lijepi vrt
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 192193194195196 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |