dadinicino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 103104105106107 139> |
Korisnik | |
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I za kraj..... rođendanski poklon od Slavice - roza vajgela i ispunjena velika želja!
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Dadinice ,draga,sad imas slatke brige i puno materijala za svoj parkvocnjak
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
U pravu si, Miška moja!
Već je počelo: -ovo ću tamo..... ne, ne, ipak će mu bolje biti tamo..... ![]() A MM samo sliježe ramenima.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Tocno znam kako ti je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Prekrasni pokloni ! Sad si sigurno na slatkim mukama dok to sve ne uspiješ rasporediti svako na svoje mjesto. Za tortu nemam riječi - pravo umjetničko djelo. Da živim dva života ne bi uspjela tak nekaj napraviti. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Anastazija, draga moja!
![]() Muke, nego šta..... ali, volim takve muke i mukice. Hvala na komplimentu za tortu! Vjeruj mi, nije to tako jako teško. Samo se treba odvažiti i početi, kada mašta proradi sve ide samo od sebe.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Torta je zaista prelijepa......
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
divna torta
![]() krasni pokloni, a cvijece ti je super
![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Sva si slatka,ja se ismijem čitajući te he he. ![]() ![]() Cvijeće ti je vrijedno divljenja vjeruj. ![]() |
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Ne mogu vjerovati da me tako dugo nije bilo u tvom vrtu, a procvjetalo je toliko toga. No dobro, osim crvenog slaka ako ne računamo jedini cvjetić, ali lišće mu je tako lijepo da nema potrebe za cvjetovima. Sve ti nje lijepo ko i uvije, ali ananas ljiljan je stvarno čudesan.
Moram češće dolaziti da ne propustim stvaranje parkovočnjaka.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Pa tu se svašta lijepog događalo! Sad kad dolazi vrijeme spremanja cvijeća čini mi se da ćeš imati popriličnu gužvu i muku kamo to sbe smjestiti.
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Draga Dadinice,isla sam par strana unazad taman toliko koliko nisam bila(da se uzelim)i sa ushicenjem sam gledala i citala sve ovo sto si ti i tvoji posetioci pisali,mogu misliti kako si se osecala i kako se i dalje osecas,lep je to gest a jos lepsi osecaj,i drago mi je zbog toga i prednosti druzenja uzivo...
Za tvoje biljke i slatkise sta da vise kazem sto vec nisam i ja i drugi, ma koliko puta rekla uvek me ponese odusevljenje pogledom na sve ovo,Lespedesa je prica za sebe ali nista drugo ne zaostaje,za vocnjak i preuredjenje...naoruzaj se ![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Dadinice kod tebe je jako zanimljivo, u svakom pogledu!
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
Milice , hvala!
Klaudija, pozdravljam te!Dobro mi došla i hvala na komplimentima! Pustolovko, drago mi je vidjeti da prošvljaš mojim dvorištem! Ana, nadam se tvojim posjetima, ali i savjetima s ukrasnim grmovima! Arim Leonotis je zaista prekrasan, baš sam sretna što ga imam! Dijana, draga moja, u pravi si, itekako..... a valjda ćemo se zgurati nekako. Leona, baš si izbivala....Jeste, osjećaj je poseban... Hvala na lijepim riječima. Nego.... s obzirom da imaš puno dvorište kojekakvih ljepota i egzota, da nemaš možda i koji pelcer strpljenja? Nisa, draga moja, lijepo je vidjeti te ovdje. Kod mene nikad dosadno, ali vidi sad tek veselja! Hvala vam drage moje na posjeti! ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Nakon dadinicinog oduševljenja biljkama koje je dobila i zahvale curama koje su joj poslale cvijeće, moram reći da sam i ja iz Popovca otišla sa puno zanimljivih i lijepih biljaka za mene i za cvjetni krug u koji je i ona upala.
dadinice, neke biljke su već predane a za ono što smo zaboravile ![]() vočnjak je pravi izazov, prelijepi zeleni kvadrat i nije važno što se ne vidi i što nije uz kuću. kada ga zasadiš planiranim biljkama i završiš započeti kamenjar na njegovom ulazu, to će biti park i mirna oaza. nemoj da bi posjekla stare, visoke bagremove, oni su mi najviše ostali u sjećanju. ![]() |
|
![]() |
|
Ne Slavice, sigurno neću posjeći bagremove!
Bagrenje ima svoju simboliku u našem narodu, kolike su samo pjesme spjevane o njima.... I u ovoj mojoj viziji bagremovi imaju svoje mjesto. Njih 4 nikla iz jednog panja na samom ulazu u šljivik... moja 4 mušketira koja će čuvati mlade biljke i praviti sjenu onima kojima to bude potrebno. A planiram ostaviti i starinu orah, star je koliko i ja.... nema veze što više ne rađa, a kad voćnjak-park bude uređen i kad se razraste, pod njim ćemo naći hlada i mjesto za sjesti i uživati. Hvala ti na podršci!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
|
|
![]() |
|
Draga moja Anđelka, s tim sam se snovima dugo zanosila, započela i pripreme... i onda zakon rekao - ne može!
I sada mi ostaje, tako ponekad dati srcu na volju.....
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
pa ja baš znam kad ću naići, lijepi pokloni , torta....drago mi je da je kod tebe sretno ozračje.
Jesi majstorica!!!!!!! Pusa velika od mene!
|
|
Lipik
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 103104105106107 139> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |