Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - dadinicino dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

dadinicino dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 103104105106107 139>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2013 u 19:19
I za kraj..... rođendanski poklon od Slavice - roza vajgela i ispunjena velika želja!

Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2013 u 19:28
Dadinice ,draga,sad imas slatke brige i puno materijala za svoj parkvocnjaksmile57
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2013 u 19:33
U pravu si, Miška moja!
Već je počelo: -ovo ću tamo..... ne, ne, ipak će mu bolje biti tamo.....LOL
A MM samo sliježe ramenima.
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2013 u 19:40
Tocno znam kako ti jeNamigivati ja sam fiziku(kamenje,granje,lisce i otpad ) lako sredila a onda mozganje sa par vrsta trajnica i lukovica danas,ma ko da mi je zivot u pitanjusmile127
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2013 u 20:18

Prekrasni pokloni ! Sad si sigurno na slatkim mukama dok to sve ne uspiješ rasporediti svako na svoje mjesto.
Za tortu nemam riječi - pravo umjetničko djelo. Da živim dva života ne bi uspjela tak nekaj napraviti.
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2013 u 21:29
Anastazija, draga moja!Hug
Muke, nego šta..... ali, volim takve muke i mukice.

Hvala na komplimentu za tortu!
Vjeruj mi, nije to tako jako teško. Samo se treba odvažiti i početi, kada mašta proradi sve ide samo od sebe.
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2013 u 22:09
Torta je zaista prelijepa......
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 848
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2013 u 22:30
divna tortasmile227
krasni pokloni, a cvijece  ti je superClap
Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2013 u 23:28
Originalno poslano od člana dadinica dadinica napisao:

Smail, obraduješ me svakom svojom posjetom!

Je, imam sladak ali i zahtjevan posao pred sobom. 
Vizija u glavi postoji, ali.... ovo je ipak nešto što će morati ići polako, onoliko koliko budžet dozvoljava. Znači, moram krenuti polako, što s reznicama, što s pokojim kupljenim grmićem.

Zaključak: moram se oboružati strpljenjem, samo..... gdje da ga nađem??? Ima li netko možda koju reznicu viška?LOLLOL

Sva si slatka,ja se ismijem čitajući te he he.WinkBig smile
Cvijeće ti je vrijedno divljenja vjeruj.Clap
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.

Seneka
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2013 u 23:39
Ne mogu vjerovati da me tako dugo nije bilo u tvom vrtu, a procvjetalo je toliko toga. No dobro, osim crvenog slaka ako ne računamo jedini cvjetić, ali lišće mu je tako lijepo da nema potrebe za cvjetovima. Sve ti nje lijepo ko i uvije, ali ananas ljiljan je stvarno čudesan.
Moram češće dolaziti da ne propustim stvaranje parkovočnjaka.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2013 u 00:42

Leonotis je spor, ali..... ipak mislim da tek hvata zalet!

Sve ti je lijepo ovo je posebno lijepo,lijepo.
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2013 u 07:14
Pa tu se svašta lijepog događalo! Sad kad dolazi vrijeme spremanja cvijeća čini mi se da ćeš imati popriličnu gužvu i muku kamo to sbe smjestiti. Wacko

Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2013 u 07:22
Draga Dadinice,isla sam par strana unazad taman toliko koliko nisam bila(da se uzelim)i sa ushicenjem sam gledala i citala sve ovo sto si ti i tvoji posetioci pisali,mogu misliti kako si se osecala i kako se i dalje osecas,lep je to gest a jos lepsi osecaj,i drago mi je zbog toga i prednosti druzenja uzivo...
Za tvoje biljke i slatkise sta da vise kazem sto vec nisam i ja i drugi, ma koliko puta rekla uvek me ponese odusevljenje pogledom na sve ovo,Lespedesa je prica za sebe ali nista drugo ne zaostaje,za vocnjak i preuredjenje...naoruzaj se LOL....
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017

Bodovi: 3089
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2013 u 09:08
Dadinice kod tebe je jako zanimljivo, u svakom pogledu!
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2013 u 15:41
Milice , hvala!

Klaudija, pozdravljam te!Dobro mi došla i hvala na komplimentima!

Pustolovko, drago mi je vidjeti da prošvljaš mojim dvorištem!

Ana, nadam se tvojim posjetima, ali i savjetima s ukrasnim grmovima!

Arim Leonotis je zaista prekrasan, baš sam sretna što ga imam!

Dijana, draga moja, u pravi si, itekako..... a valjda ćemo se zgurati nekako.

Leona, baš si izbivala....Jeste, osjećaj je poseban... Hvala na lijepim riječima. 
Nego.... s obzirom da imaš puno dvorište kojekakvih ljepota i egzota, da nemaš možda i koji pelcer strpljenja?

Nisa, draga moja, lijepo je vidjeti te ovdje. Kod mene nikad dosadno, ali vidi sad tek veselja!

Hvala vam drage moje na posjeti! smile79

Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2013 u 20:00
Nakon dadinicinog oduševljenja biljkama koje je dobila i zahvale curama koje su joj poslale cvijeće, moram reći da sam i ja iz Popovca otišla sa puno zanimljivih i lijepih biljaka za mene i za cvjetni krug u koji je i ona upala.
dadinice, neke biljke su već predane a za ono što smo zaboravile , drugi puta.
vočnjak je pravi izazov, prelijepi zeleni kvadrat i nije važno što se ne vidi i što nije uz kuću.
kada ga zasadiš planiranim biljkama i završiš započeti kamenjar na njegovom ulazu, to će biti park i mirna oaza.
nemoj da bi posjekla stare, visoke bagremove, oni su mi najviše ostali u sjećanju.
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2013 u 20:24
Ne Slavice, sigurno neću posjeći bagremove!
Bagrenje ima svoju simboliku u našem narodu, kolike su samo pjesme spjevane o njima....
I u ovoj mojoj viziji bagremovi imaju svoje mjesto. 
Njih 4 nikla iz jednog panja na samom ulazu u šljivik... moja 4 mušketira koja će čuvati mlade biljke i praviti sjenu onima kojima to bude potrebno.
A planiram ostaviti i starinu orah, star je koliko i ja.... nema veze što više ne rađa, a kad voćnjak-park bude uređen i kad se razraste, pod njim ćemo naći hlada i mjesto za sjesti i uživati.
Hvala ti na podršci!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2013 u 22:58

A rezultat današnje zabave izgleda ovako...

Hej baranjko..Sve se nešto mislim ..hm...a da ti otvoriš slastičarnu ha???? Bez uvrede za tvoje cviće-što jest jest-lipo je ali ...ma da ti isto probaš zaplovit u slatke vode?
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2013 u 08:21
Draga moja Anđelka, s tim sam se snovima dugo zanosila, započela i pripreme... i onda zakon rekao - ne može!
I sada mi ostaje, tako ponekad dati srcu na volju.....
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
ljiljus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3244
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2013 u 23:27
pa ja baš znam kad ću naići, lijepi pokloni , torta....drago mi je da je kod tebe sretno ozračje.
Jesi majstorica!!!!!!!
Pusa velika od mene!
Lipik
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 103104105106107 139>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,406 sekundi.