vrt u hercegovini |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 31> |
Korisnik | |
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bugica je prelijepa.....Da li formira sjeme?
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
Hvala draga Milice
![]() ja nisam nikad vidjela sjeme na bugici???? zar ih ima da stvore sjeme????
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Poslije cvjetanja stvore se male kuglice i to su ti sjemenke.....
|
|
|
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
da li ti mislis lagistremija ili bugica ???
odoh googlat da vidim, sad si me zainteresovala
![]() |
|
![]() |
|
Draga, greška, mislila sam na lagicu, e , pa vidiš kad staro surfa onda sve preimenuje.....
|
|
|
|
![]() |
|
a ja se ponadala da se moze mozda uzgojiti iz sjemena
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Kako riječima iskazati ljepotu viđenoga
![]() |
|
![]() |
|
Nekada i brugmansije formiraju sjeme. Već sam to vidjela na nekim forumima.......
|
|
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Prekrasno Klaudija, lijepo cvijeće, lijepo uslikano, sad mi je još žalije što ona kava nije bila u tvom vrtu
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
moon draga -hvala puno na lijepim rjecima I posjeti
![]() malice -hvala na info, pogledat cu ![]() nisa - mozemo ponoviti kavicu u vrtu, sada je bas ugodno sjediti vani I bilo bi mi neizmjerno drago
![]() |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
draga klaudija, pratim tvoju temu od prvih slika, i mogu ti reći samo ono što su ti već svi rekli.
kuća i okućnica je prelijepa, pomno birane biljke i mjesta na koja su posađene, svaki kutak uredan i savršen. iako ja više volim priridne vrtove, u kojima se stalno nešto događa i koji nisu nikada isti, volim vidjeti i nešto potpuno drugačije jer bi bilo dosadno da smo svi isti. nadam se da ćemo uživati u tvom vrtu i dalje, da ćemo vidjeti slike jeseni i zime i sigurna sam da će ta dva godišnja doba biti lijepa kao i sve do sada. ![]() |
|
![]() |
|
Draga SlavujVk pocascena sam tvojom posjetom mom vrtu - hvala, na lijepim rjecima. Nasi se vrtovi razlikuju ali I ja volim tvoj stil I probala sam na pocetku da imam I ja tako nesto ali sam se odlucila I znatno smanjila,I kao sto si strucno primjetila, pomno izabrala biljke jer je ipak ulazni vrt da bude "otvoreniji" ulaz.
Neki dan sam se vidila sa Nisom I njoj sam bas rekla da kada dode do promjene u zivljenju ![]() ![]() Hvala na posjeti
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Orah je zanimljiv, nadam se da će plod ostati lijep i zdrav do branja...
![]() |
|
![]() |
|
desert rose hvala kad si navratila kod mene
![]() pecan ima drugaciji okus od nasih oraha, nesto kao mjesavina izmedu oraha I ljesnjaka jer su manje masni. I ja se naddam da ce sazrijeti uredu ali mi je najvaznije da su uopce poceli davati plodove
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Uh majko moja,vracala se nekoliko puta jel ovo foto sop ili stvarnost....nesto prelepo,nesto sto se ne vidje cesto....sve pohvale nebih nista da izdvajam,pogresicu,ne znam vise sta da kazem ali znam jedno sigurno....bicu redovan posetilac u tvom vrtu.
![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
leona31 - joj postidjet ces me draga
![]() hvala puno
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 31> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |