Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Slavujev vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Slavujev vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 193194195196197 282>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 5 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Status: Offline
Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2013 u 22:30
Originalno poslano od člana Mari,5510 Mari,5510 napisao:

uvijek mi je lijepo zaviriti u tvoj vrtClap a često se ovdje može nešto i naučitiHug
Mari, draga, drago mi je.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2013 u 22:29
Originalno poslano od člana Belina Belina napisao:

Hvala ti na predobroj reportaži,kao da sam bila sa tobom,zatim odmor za dušu,šetajući tvojim raspupanil,mirisnim vrtom.
smile79
drago mi je da sam slikama prenijela dio te ljepote a drago mi je i da šetaš mojim vrtom, uvijek si dobrodošla.
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2013 u 20:18
Prekrasan vrt sa mirisom rane jeseni,maglom i jutarnjom rosom na svakoj latici i travi kojom bih rado prosetala bosasmile79
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2013 u 13:31

Prekrasan ispraćaj ljeta i doček jeseni  Smile !
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2013 u 13:29
Jutros sam ispratila ljeto,ukrala mu toplu noć,sunčana jutra i mirise ljetnih cvjetova...

... i dočekala jesen,prvo jesenje sunce i izmaglice nad rosnim vlatima.
Dobro mi došla jeseni!

Dobro došla u vrt u kojem je priroda ispričala najljepšu priču i istkala najljepše snove.
Vrt,koji je stvoren,da bi životu dao snagu,razlog, i lijek.
I kao što reče Dragutin tadijanović:

"Bog u kojeg vjerujem,zna šta radi.Drži me na dlanu desne ruke.
Kad ga okrene,ode Tadija"

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2013 u 10:47
uvijek mi je lijepo zaviriti u tvoj vrtClap a često se ovdje može nešto i naučitiHug
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2013 u 06:55
Hvala ti na predobroj reportaži,kao da sam bila sa tobom,zatim odmor za dušu,šetajući tvojim raspupanil,mirisnim vrtom.
smile79
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2013 u 23:09
Originalno poslano od člana dadinica dadinica napisao:

Priču o zvjezdanima i njihovom nastanku sam čula davno, drago mi je da si je ponovila. I podsjetila me na to davno.....
A ovi tvoji manekeni zaista oduševljavaju, prekrasni su!
A lijepo je i nebo nad Slavonijom, pa čak i kad je oblačno, kad oblaci izgledaju prijeteće.... uvijek ispod njih zasja makar zraka sunca, ili se potkrade jedan mali bijeli oblačak koji kao da kaže - ne bojte se, proći će...... 

A bonsai...... "no comment!"
vidim da vam se sviđa moja starica lavanda koja izgleda kao bonsai.
ništa ja nju nisam oblikovala, samo je dugo godina u posudi, sama je formirala grbave grane, redovito cvjeta i sve što joj napravim je da ju zimi ukopam sa posudom u zemlju i redovito šišam.
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2013 u 23:00
Originalno poslano od člana Sabi Sabi napisao:

prekrasan vrt, kao iz bajke Heart<div id="LCS_FE1DEEEA_DB6D_44b8_83F0_34FC0F9D1052_communicationDiv">
Sabi, dobro došla, hvala ti.
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2013 u 22:55
Free, za crvenolisnog ljepotana
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2013 u 22:54
Originalno poslano od člana Medvjed34 Medvjed34 napisao:

Prekrasno! ovi cvjetni otoci su fantastični
Medvjed, dobro došao, hvala ti.
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2013 u 21:24
miska

LeoNata

drage moje
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2013 u 21:17
ajama

Anaida

pamučni oblaci i lijepe boje, to vrt isprača ljeto i sprema doček jeseni.
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2013 u 21:12
Originalno poslano od člana mimi46 mimi46 napisao:

smile120nekad davno kao cura bila sam i ja učesnica na Vinkovačkim jesenima sa našim KUD-om...lijepa sječanja...a prije otprilike pet godina kao promatrač kada su nastupala i moja djeca u istom tom društvu...neponovljiv osječaj
drago mi je mimi zbog zbog takvog osjećaja
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2013 u 20:44
Priču o zvjezdanima i njihovom nastanku sam čula davno, drago mi je da si je ponovila. I podsjetila me na to davno.....
A ovi tvoji manekeni zaista oduševljavaju, prekrasni su!
A lijepo je i nebo nad Slavonijom, pa čak i kad je oblačno, kad oblaci izgledaju prijeteće.... uvijek ispod njih zasja makar zraka sunca, ili se potkrade jedan mali bijeli oblačak koji kao da kaže - ne bojte se, proći će...... 

A bonsai...... "no comment!"
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Sabi View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 96
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sabi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2013 u 17:42
prekrasan vrt, kao iz bajke Heart
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2013 u 12:48

Crocosomia "lucifer"

[/QUOTE] crocosomia lucifer, često prezimi u vrtu ali se zna dogoditi, da ovisno o vlagi i minusima, izmrzne.
Da bi bili sigurni da će preživjeti zimu, dobro je lukovice u jesen izvaditi, posaditi u posudu i spremiti na prohladno mjesto.
Važno je tokom zime održavati vlažnost zemlje povremenim zalijevanjem.
Ako ostaje u vrtu, dobro ga je zaštititi.
Dobra zaštita za njega, kao i za ostale osjetljive biljke su mrežaste vreće napunjene suhim lišćem.
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2013 u 12:27

ZAKORJENJJIVANJE BUDLEJE

UZETI GRANU DEBLJINE OLOVKE,KOJA JE ŠTO BLIŽE KORIJENU,POSKIDATI SVE LISTOVE.

IZREZATI GRANČICE TAKO DA SVAKA IMA PO TRI PUPA

STAVITI U ZEMLJU,DVA PUPA ZAKOPATI A JEDAN NEKA BUDE IZNAD POVRŠINE

PREKLOPITI BOCOM I OSTAVITI DO PROLJEĆA

BUDLEJA ČIJE SAM GRANČICE STAVILA NA ZAKORIJENJIVANJE PRIJE GODINU DANA.

AKO BUDLEJU ZAKORJENJUJETE VRŠNIM GRANČICAMA,KOJE SU POLUDRVENASTE I TANKE,NAPRAVITE SVE ISTO,SAMO IH POSADITE U POSUDU I PRIJE ZIME UNESITE U PROSTORIJU SA UMJERENOM TEMPERATUROM I ODRŽAVAJTE VLAŽNOST.

Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2013 u 07:51
Prekrasno! ovi cvjetni otoci su fantastični
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
LeoNata View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 278
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje LeoNata Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2013 u 07:45
Bez obzira kako nastali,zvjezdani su predivan poklon prirode u tmurnim jesenskim danima. Super ti je ona lavanda u tegli,ma sve ti je super! :) Toliko lijepih riječi i toliko lijepih slika na tvojim stranicama...
Veliki pozdrav,draga moja!
...budi u miru sa Bogom, bez obzira kako Ga zamišljaš, i bez obzira čemu težiš u bučnom komešanju života, zadrži mir u svojoj duši... ovo je ipak divan svijet, teži da budeš sretan...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 193194195196197 282>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,578 sekundi.