Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - vrt u hercegovini
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

vrt u hercegovini

Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 31>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 3 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2013 u 22:39
Bugica je prelijepa.....Da li formira sjeme?
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 848
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2013 u 22:42
Hvala draga MiliceHug
ja nisam nikad vidjela sjeme na bugici???? zar ih ima da stvore sjeme????
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2013 u 22:44
Poslije cvjetanja stvore se male kuglice i to su ti sjemenke.....
Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2013 u 22:46
da li ti mislis lagistremija ili bugica ???
odoh googlat da vidim, sad si me zainteresovala Hug
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2013 u 22:50
Draga, greška, mislila sam na lagicu, e , pa vidiš kad staro surfa onda sve preimenuje.....
Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2013 u 23:20
a ja se ponadala da se moze mozda uzgojiti iz sjemenaWink
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2013 u 23:47
Kako riječima iskazati ljepotu viđenoga
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2013 u 08:59
Nekada i brugmansije formiraju sjeme. Već sam to vidjela na nekim forumima.......
Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017

Bodovi: 3089
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2013 u 09:22
Prekrasno Klaudija, lijepo cvijeće, lijepo uslikano, sad mi je još žalije što ona kava nije bila u tvom vrtu
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2013 u 10:24
moon draga -hvala puno na lijepim rjecima I posjeti Hug
malice -hvala na info, pogledat cuHug
nisa - mozemo ponoviti kavicu u vrtu, sada je bas ugodno sjediti vani I bilo bi mi neizmjerno dragoHug
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2013 u 21:40
draga klaudija, pratim tvoju temu od prvih slika, i mogu ti reći samo ono što su ti već svi rekli.
kuća i okućnica je prelijepa, pomno birane biljke i mjesta na koja su posađene, svaki kutak uredan i savršen.
iako ja više volim priridne vrtove, u kojima se stalno nešto događa i koji nisu nikada isti, volim vidjeti i nešto potpuno drugačije jer bi bilo dosadno da smo svi isti.
nadam se da ćemo uživati u tvom vrtu i dalje, da ćemo vidjeti slike jeseni i zime i sigurna sam da će ta dva godišnja doba biti lijepa kao i sve do sada.
Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2013 u 22:05
Draga SlavujVk pocascena sam tvojom posjetom mom vrtu - hvala, na  lijepim rjecima. Nasi se vrtovi razlikuju ali I ja volim tvoj stil I probala sam na pocetku da imam I ja tako nesto ali sam se odlucila I znatno smanjila,I kao sto si strucno primjetila, pomno izabrala biljke jer je ipak ulazni vrt da bude "otvoreniji" ulaz.
Neki dan sam se vidila sa Nisom I njoj sam bas rekla da kada dode do promjene u zivljenjuWink(sada zivim sa svekrom I svekrvom) da zelim bujan vrt iza kuce ( a tvoj mi je inspiracija I zelim nesto tako prirodno I raskosno) a ispred cu ostaviti kako jeste. Imam ja pokraj garaze jednu razigranu prirodnu gredicu Smile koju cu morati uslikati
Hvala na posjeti Hug
Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2013 u 22:47
evo jos par slicicaSmile
ova kovrcava vrba(curly willow) je zaziljena proljetos iz buketa koji sam dobila za 25 godina braka I odlicno napreduje, tako sam je dugo trazila da kupim I nisam mogla naletjeti na nju

asparagus obicni

I jos par kolaza

Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2013 u 09:55
Pohvaliti cu se ovdje sa  pecan orahom, americkim orahom kojeg smo posadili 3 sadnice ima 5 godina I ove godine su se pojavili prvi plodovi -jejejeje, nadam se da je to znak da ce ih u nadolazecim godinama biti jos viseSmile sadnice su donesene u torbi iz amerike (prosvercovaneWink )
Na vrh
desert rose View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2547
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2013 u 11:39
Orah je zanimljiv, nadam se da će plod ostati lijep i zdrav do branja... Big smile... i naravno da se unutar njega krije nešto jako fino... zanima me da li se okusom razlikuje od domaćeg!?
Ne vjerujem u duhove, ali vjerujem u snove, a ponekad i u bajke...
Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2013 u 13:18
desert rose hvala kad si navratila kod meneHug
pecan ima drugaciji okus od nasih oraha, nesto kao mjesavina izmedu oraha I ljesnjaka jer su manje masni. I ja se naddam da ce sazrijeti uredu ali mi je najvaznije da su uopce poceli davati plodoveSmile
Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2013 u 23:42
moram opet staviti par slicicaSmile  jer ova ugodna jesen mami da zabiljezim I ovdje trenutno stanje

Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2013 u 07:37
Uh majko moja,vracala se nekoliko puta jel ovo foto sop ili stvarnost....nesto prelepo,nesto sto se ne vidje cesto....sve pohvale nebih nista da izdvajam,pogresicu,ne znam vise sta da kazem ali znam jedno sigurno....bicu redovan posetilac u tvom vrtu.smile128
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2013 u 00:30
leona31 - joj postidjet ces me dragaEmbarrassed tako lijepe rijeci od jedne vrijedne dame sa iznimnim vrtom.
hvala puno&lt;3
Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2013 u 22:01
jos malo slicica Smile 

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 31>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,262 sekundi.