Minijaturne ruže - rosa sp. |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 78910> |
Korisnik | |
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A stvarno su predivne |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Kako i kad se razmnozavaju mini ruze?
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
Donata ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Ružice su prekrasne....
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Krasne su Voki
![]() Ja ih nekoliko imam vani u kamenjarima posađene.Malo veće narastu nego u tegli al ostaju malecke
|
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
voki
![]() |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
![]() nabavio sam 3 minijaturne ruže, nemaju ni 10 cm u visini. |
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
ruza je ruza pa kako god
|
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Svo cveće je lepo na svoj način, ali ipak ruža je jedinstvena i neponovljiva...
|
|
|
|
![]() |
|
anqi ruze su
![]() |
|
![]() |
|
angi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1139 |
bez ruže je kao jelo bez soli,
samo,
treba je ''imati'' na balkonu,
nadam se da ćemo i novih slika ovih ruža imati
|
|
![]() |
|
Donata ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Ružice su
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
angi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1139 |
ovo je za probu sa mini ružama ![]() |
|
![]() |
|
Puzeće ružice su predviđene za pokrivanje tla, pa prema tome one nisu predviđene za tegle, jer stvaraju "tepih". Uspravne ove mini ružice sa slike su u biti predviđene za lonac - pitar jer one se u vrtu zbog svoje sitne građe utope u okoliš i ne dođu do izražaja.Što se tiče tegle ona mislim da nebi smjela biti toliko velika jer onda raste korjenova bala nauštrb cvijetnog dijela!! ![]() |
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Moje su u tegli promjera 36 cm.
|
|
![]() |
|
molim još detalja, koliko velika tegla, da li mogu puzeće ruže ili samo uspravne |
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Slažem se s tim voki, ali ja nemam vrt pa se snalazim s teglama
![]() |
|
![]() |
|
Bolje se razvijaju u bašti i brže rastu nego u saksiji.
|
|
|
|
![]() |
|
Mogu rasti u tegli. Ja imam bijelu uspravnu i orezujem je u proljeće. Kupila sam je prije dvije godine kao slabu stabljičicu (bila je na sniženju, uh škrta primorka |
|
![]() |
|
da li te mini ruže mogu rasti u tegli, i koliko velikoj tegli ???
|
|
![]() |
|
Da, to su te mini ruže, moje su uspravne i žuta i bela i crvena, te puzeće nemam, ali sam čuo da je oko njih nezgodno raditi. Donata hvala za sliku, super je.
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 78910> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |