Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Povrtlarska brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Povrtlarska brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7273747576 381>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2013 u 20:43
draga moja nekome vrt služi za nešto.jesu li bar pokosili travu ili po alugi igraju.
možda zato i igraju da ne moraju kositi
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2013 u 20:38
  Gdje ste curice moje ?  EmbarrassedHeart   Moram opet malo ogovarati......LOL    Danas sam opet imala prilike svjedočiti budalaštinama sujseda.....Umjesto da nešto korisno na vrtu rade, oni su svi izišli igrati nogomet na vrtu, što najgore, ne znaš tko su gora i veća djeca....stvarna mala djeca  kojoj nije za zamjeriti ako se igraju....Ili odrasle budale što muške, što ženske koje se poistovječuju s malom djecom...ConfusedThumbs DownThumbs Down

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2013 u 22:14

Hokkaido kocke....EmbarrassedHeart

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2013 u 21:47

EmbarrassedHugsmile84
Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2013 u 21:09
Super recept spremma ga pa kad imadnem hokaido tikvu.Hvala Mons.
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2013 u 21:03
                 Hokkaido kocke

Budući da mi se verzija sa smeđim biskvitom nije baš svidjela, idući puta se odlučujem za žuti biskvit.....Potrebno je: 
                     5 cijelih jaja
                      2dcl šećera
                      1 vanilin šečer  (može i ne mora )
                       4 dcl brašna
                        2 dcl mlijeka
                        1dcl ulja ( može malo više )          
                        1 prašak za pecivo
Sve sastojke dobro izmješati i izliti u podmazan pleh ( tepsiju )
         Kad je biskvit pečen , poškropiti ga sa čašom hladnog mlijeka ( 2dcl ili manje ) i ostaviti da se dobro ohladi....
    Ugrijati pekmez od bresaka i lagano u tankom sloju namazati biskvit.....

Krema : Oguliti od kore  i izrezati na manje komade jednu srednju Hokkaido tikvu 
                            Dodati malo vode,  šećera  i vanilin šećer, kuhati dok sve ne omekša
                               Sad tikvu smiksati u pire i ostaviti da se ohladi, po želji dodati limunov sok i extrakt breskve ili druga opcija, još bolja, umjesto extrakta dodati dvije žlice pekmeza od bresaka..
                              Izraditi jedan tekući šlag ( 500ml ) i dodati ovaj pire od tikve pa opet sve dobro izraditi... Premazati biskvit, i po želji ukrasiti ( izrezati šablone tikve od papira )  i lagano posuti čokoladom u prahu....

Dobar tek ! Embarrassedsmile84

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2013 u 19:33
Receptic si zaboravila heheeh.I slikice hocu ima da od turkinje napravim isto.

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2013 u 16:42
  Curke, evo i mene s jednom novotarijom.....danas sam prvi puta pekla neke ja ću ih nazvati Hokkaido kocke.....Ne bi vjerovali koliko je ukusan i fin taj kolač....a ako netko baš i ne voli nešto tikvenasto, da proba ovo, nikad ne bi pogodio što je stavljeno u kremu.....WinkHeart

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2013 u 16:36
Ajama LOLBig smile legendo.

Seneka
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2013 u 14:04
nadam se da će se ovo vidjeti.ja probala i dobro je
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2013 u 12:29

LOLLOL baš si me sad nasmijala....
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2013 u 12:26
smile48šteta što sam ostarjela,ali gledati mogu a sad i smijem
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2013 u 12:03

Hugsmile72
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2013 u 11:46
ajme uljepšala si mi dan.baš je cool ,kako bi rekla moja unuka (13 godina)
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2013 u 19:27

Curke samo za vas....prof. Levent.....SmileBig smileLOL

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2013 u 17:12

Ma samo da odgledaš dvije - tri epizode, brzo ćeš shvatiti tko je tko....SmileBig smile

Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2013 u 16:52
malo mi je sada jasnije,ali valjda ću ući u štos
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2013 u 12:18
Da, da Ajči, profesor se zove Levent, nije loš čovjek no on i gđa. Sanem uhvaćeni su u preljubu još dok je njen muž Haldun bio živ ( otac one riđokose zlice , Đansu, ja joj kažem " praščić " jer stvarno ima takvu facu, a uz sve to  također je zla..)  Feriha je jedno vrijeme čistila Leventovu jahtu, pa su tako malo, pomalo i on i Sanem  uvučeni u dio Ferihinih laži....Sad kad je konačno otkantao gđu. Sanem, čini mi se da je jako zaljubljen u Ferihu, samo to dobro skriva.. Ne znam na koje još zmije misliš, osim one glupe Hande ( priglupa, samouvjerena i umišljena plavuša )  nek mi oproste sve plavuše,nikoga ne želim vrijeđati, ali Hande je stvarno takva......E da tu postoji još i Seherina ( šogorica ) teta i ta je kao kakva dosadna, čangrzava nametljiva ciganka...Ne mogu joj zapamtiti ime, nekako sa H, ali ne mogu se sjetiti....Ona šašava i simpatična starija žena,  sestra od Rize ( Ferihin i Mehmetov otac ) se zove Hatidže, a za ovu glupsaru ne znam... Seher osim što je zla, na samom početku je varala Mehmeta s onim glupim Fejazom ( gazda trgovine gdje je Seher prije radila )  koji im je i zapalio dom zbog ljubomore...No budala umišljena od Mehmeta je povjerovao Seher i njezinoj teti kako im je Fejaz samo rođak...Možeš misliti....Bolje da šutim dok nisam bubnula nešto bezobrazno...LOLLOL  Ja bi njih obje nogom u gu....!  AngryAngry

Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2013 u 10:59
jučer sam malo pogledala.woow..prva scena -strašna pusica.nego zamjetila sam jednog wooooow frajera.neki profesor-taj je dobar .zbog njega se isplati gledati.nisam shvatila da li je pozitivac ili negativac.zatim jedna zmija s otrovnim pogledom,jedna smotana skoro maloumna,a nije mi jasna ni ona šogorica.nekakva cica sa nekoliko lica.imena naravno nisam zapamtila.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2013 u 22:52

A ona sad plaća za svoje laži, ali i trpi naslađivanja i izrugivanja tih zlica koje joj stalno nešto podmeću...ConfusedOuchOuchOuch

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7273747576 381>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.