Povrtlarska brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7273747576 381> |
Korisnik | |
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
draga moja nekome vrt služi za nešto.jesu li bar pokosili travu ili po alugi igraju.
možda zato i igraju da ne moraju kositi
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Gdje ste curice moje ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Super recept spremma ga pa kad imadnem hokaido tikvu.Hvala Mons.
|
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
Hokkaido kocke
Budući da mi se verzija sa smeđim biskvitom nije baš svidjela, idući puta se odlučujem za žuti biskvit.....Potrebno je: 5 cijelih jaja 2dcl šećera 1 vanilin šečer (može i ne mora ) 4 dcl brašna 2 dcl mlijeka 1dcl ulja ( može malo više ) 1 prašak za pecivo Sve sastojke dobro izmješati i izliti u podmazan pleh ( tepsiju ) Kad je biskvit pečen , poškropiti ga sa čašom hladnog mlijeka ( 2dcl ili manje ) i ostaviti da se dobro ohladi.... Ugrijati pekmez od bresaka i lagano u tankom sloju namazati biskvit..... Krema : Oguliti od kore i izrezati na manje komade jednu srednju Hokkaido tikvu Dodati malo vode, šećera i vanilin šećer, kuhati dok sve ne omekša Sad tikvu smiksati u pire i ostaviti da se ohladi, po želji dodati limunov sok i extrakt breskve ili druga opcija, još bolja, umjesto extrakta dodati dvije žlice pekmeza od bresaka.. Izraditi jedan tekući šlag ( 500ml ) i dodati ovaj pire od tikve pa opet sve dobro izraditi... Premazati biskvit, i po želji ukrasiti ( izrezati šablone tikve od papira ) i lagano posuti čokoladom u prahu.... Dobar tek ! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Receptic si zaboravila heheeh.I slikice hocu ima da od turkinje napravim isto.
|
|
Seneka |
|
![]() |
|
Curke, evo i mene s jednom novotarijom.....danas sam prvi puta pekla neke ja ću ih nazvati Hokkaido kocke.....Ne bi vjerovali koliko je ukusan i fin taj kolač....a ako netko baš i ne voli nešto tikvenasto, da proba ovo, nikad ne bi pogodio što je stavljeno u kremu..... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ajama
![]() ![]() |
|
Seneka |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
nadam se da će se ovo vidjeti.ja probala i dobro je
|
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ajme uljepšala si mi dan.baš je cool ,kako bi rekla moja unuka (13 godina)
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Curke samo za vas....prof. Levent..... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ma samo da odgledaš dvije - tri epizode, brzo ćeš shvatiti tko je tko.... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
malo mi je sada jasnije,ali valjda ću ući u štos
|
|
|
|
![]() |
|
Da, da Ajči, profesor se zove Levent, nije loš čovjek no on i gđa. Sanem uhvaćeni su u preljubu još dok je njen muž Haldun bio živ ( otac one riđokose zlice , Đansu, ja joj kažem " praščić " jer stvarno ima takvu facu, a uz sve to također je zla..) Feriha je jedno vrijeme čistila Leventovu jahtu, pa su tako malo, pomalo i on i Sanem uvučeni u dio Ferihinih laži....Sad kad je konačno otkantao gđu. Sanem, čini mi se da je jako zaljubljen u Ferihu, samo to dobro skriva.. Ne znam na koje još zmije misliš, osim one glupe Hande ( priglupa, samouvjerena i umišljena plavuša ) nek mi oproste sve plavuše,nikoga ne želim vrijeđati, ali Hande je stvarno takva......E da tu postoji još i Seherina ( šogorica ) teta i ta je kao kakva dosadna, čangrzava nametljiva ciganka...Ne mogu joj zapamtiti ime, nekako sa H, ali ne mogu se sjetiti....Ona šašava i simpatična starija žena, sestra od Rize ( Ferihin i Mehmetov otac ) se zove Hatidže, a za ovu glupsaru ne znam... Seher osim što je zla, na samom početku je varala Mehmeta s onim glupim Fejazom ( gazda trgovine gdje je Seher prije radila ) koji im je i zapalio dom zbog ljubomore...No budala umišljena od Mehmeta je povjerovao Seher i njezinoj teti kako im je Fejaz samo rođak...Možeš misliti....Bolje da šutim dok nisam bubnula nešto bezobrazno...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
jučer sam malo pogledala.woow..prva scena -strašna pusica.nego zamjetila sam jednog wooooow frajera.neki profesor-taj je dobar .zbog njega se isplati gledati.nisam shvatila da li je pozitivac ili negativac.zatim jedna zmija s otrovnim pogledom,jedna smotana skoro maloumna,a nije mi jasna ni ona šogorica.nekakva cica sa nekoliko lica.imena naravno nisam zapamtila.
|
|
|
|
![]() |
|
![]() A ona sad plaća za svoje laži, ali i trpi naslađivanja i izrugivanja tih zlica koje joj stalno nešto podmeću... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7273747576 381> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |