Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Glikica - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Glikica - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 9394959697 142>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2013 u 16:28
Nema povlačenja za uši, treba uči u vodu ! A dno nečeš dići ! hhhmmm, zatvoriš oči, nagneš glavu ulijevo i lijepo ....pipaš pod vodom, a kad primiš u ruku, odmah češ znati kaj tražiš , i jel to-to!!Wink

A ja ću "buć" a ti ćeš bit kuma !!Hug
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2013 u 21:10
Free, ronim već......LOL.
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2013 u 21:15
Da vam pokažem moj lijepi, prelijepi sedum matrona( slavuj ispravi me ako sam krivo napilala naziv)

Uploaded with ImageShack.us

Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2013 u 21:21
Kaktusi, sedumi i ostalo u tvom raju naprosto mami da se ponovo vratimsmile120
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2013 u 21:27
Aralija, vraćaj se opet i opet, a ja ću se potruditi da uvijek imaš nešto lijepo za vidjeti Tongue.
Na vrh
desert rose View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2547
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2013 u 21:52
Glikice, zaboravila sam pitati da li u jezercu ima zlatnih ribica?!smile171
Ne vjerujem u duhove, ali vjerujem u snove, a ponekad i u bajke...
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2013 u 21:56
Ima, ima, sve su mi zlatne, da samo znaš kako uredno čiste vodu, papaju nepotrebne beštije, bućkaju se po vodi pa pvršina samo lagano titra.......užitak za gledati.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2013 u 22:01
Ovaj ružmarin sam kupila prije 3 godine kao malu sadnicu, odmah je posađen u vrt i bez ikakve zaštite mi je stalno vani, prekrasno napreduje. Doduše malo je raskuštran i jedna fina zurka bi mu dobro došla Wink, iako mi se i ovako divlji sviđa:

Na vrh
desert rose View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2547
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2013 u 22:04
Svaka čast! Ja imam dvije malecke u akvariju, više su srebrne nego zlatne (iako su karasi) ali sigurno im nije tako dobro i lijepo kao tvojima...Wink Heart
Ne vjerujem u duhove, ali vjerujem u snove, a ponekad i u bajke...
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2013 u 22:05
Ne da mi je ova yuca samo lijepa, nego i draga; dobila sam ju lane u ovo doba od Free, proljetos mi je nešto počela štekati, ali evo je u punom sjaju u pratnji krasnih festuca:

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2013 u 22:10
ovog drvca se sjećam još od davnina, imala ga je moja baka.....tu nježnost proljetnih rozenih grančica nikad nisam zaboravila ! A sad ga imam i ja. Oduševljena sam kako brzo raste, kako je lepršavo zelen sada u ovo doba:

Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2013 u 22:21
Originalno poslano od člana Glikica Glikica napisao:

Da vam pokažem moj lijepi, prelijepi sedum matrona( slavuj ispravi me ako sam krivo napilala naziv)

je Glikice, to je matrona, za mene najljepši sedum.
vidjet ćeš koliki će biti kada se potpuno otvori i koliko će dugo cvjetati.
Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Bodovi: 4717
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2013 u 22:40
Tebe tamaris podsjeća na baku, a mene vraća u djetinjstvo gdje je uz morsku obalu bilo puno rascvjetanih tamarisa nježno ružičastog cvijeta. Onako krhkih grana odolijeva i najvećoj buri.

Vrt ti je prekrasan, uvijek kad ga posjetim otkrijem nešto novo.
Osijek prelijepi grad na Dravi
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2013 u 22:46
Lana, pogled s moje terase ide baš kroz te nježne lelujave grane, sve do jezerca i kraja dvorišta. Tek malo vjetrića nek pirne, cijela slika postaje onako mmmmmmm........laganini, opušteno, ahhhhhh......
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2013 u 23:08
Slavujčice, hvala na potvrdi naziva, stvarno je prekrasan, a tek pčelica na njemu koliko je.......
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2013 u 20:18
Još jedan sedum, neki puzavi:

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2013 u 20:27
Slijedi moja mala kolekcija jako, jako ljutih papričica.....ne znam o njima baš puno, ovo je tek početak:

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2013 u 20:31
I još nešto, maleno, crveno....

Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2013 u 11:49
sedumi su ti lijepi , kad oni cvjetaju jesen je tu, imala sam sjeme par vrsta ljutih papričica ali mi nijedno nije niklo, nekidan mi je susjeda donijela onu malu žutih duguljastih plodova, pravila sam ajvar i pinđur i nisam imala s čime zaljutiti, ova zadnja mala crvena je baš slatka imaim i ja tako malu smile169
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2013 u 15:22
Prekrasan dan danas, malo sam sliknula dvorište, kod mene je danas ovako, smirujuće ranojesenje boje:

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 9394959697 142>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.