Hercegovački vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7172737475 76> |
Korisnik | |
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sarajka mi ote rec,ovo je nestvarno
pa zar na ovoj zegi ovako zeleno klanjam se do zemlje,sve je za 10....ova me slika odusevila, ![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
predivno je kod tebe
![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
meni je bolje ne svraćati kod tebe jer me može strefiti infarkt , kako prelijepo rascvjetano zeleno i tako lijepo raspoređene biljke, a tek bijeli močvarac |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
tvoj vrt je predivan ,uzivala sam u svakoj sliki
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Tikvić, baš ti je lijepo, imaš svega, a opet nekako ležerno, neformalno, baš s dušom i srcem posloženo ! Sve biljke su ti raskošne i kad ih gledaš svaku za sebe, svaka je posebna, a kad su zajedno na slici, jedna drugu nadopunjavaju pa čine krasan prizor !
![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Leona ima pravo : ta slika i moze samo oduseviti !
![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Jesam li ja zalutala u raj na zemlji? Draga sve ti je pre, prekrasno ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Joj Tikvić, sve ti je prekrasno!
![]() |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
acer69 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 08 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 143 |
Ja evo tek sad vidim nove slike.Prosto da ne povjeruješ kako ti je sve svježe i zeleno.Oduševile su me Rudbeckie,Lagerstroemia i naravno močvarci!!!
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
kako je zahladilo i malo su se obveze smanjile izdvojila sam vrijeme ta forum i eto zadržala se u tvom vrtu , zaostatke pomno pregledala i što sad reći, neznam, riječi su suvišne jer sve je
![]() ![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Samo da ti velim da sam opet bila i htjela vidjeti kaj ima novoga !
![]() |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Verovatno sam dosadna,ali sta da radim kad me tvoj vrt privlaci a ti skrtaris,pa prinudjena sam da te zamolim da nas obradujes nekom jesenjom,a verujem da je jednako lepa kao i ove prethodne,prolecne,letnje...
![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
LeoNata ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
Jao, draga Tikvić, što reći nego prekrasno, prirodno, nema čega nema! Sigurno je neopisiv gušt piti kavicu i neke domaće sokove za onim stolom na travi...
|
|
...budi u miru sa Bogom, bez obzira kako Ga zamišljaš, i bez obzira čemu težiš u bučnom komešanju života, zadrži mir u svojoj duši... ovo je ipak divan svijet, teži da budeš sretan...
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Hvala vam drage moje!!! Meni je jako žao što u posljednje vrijeme u stisci s vremenom, možda jednom bude i bolje.
Evo nekoliko najnovijih sličica, prvo se moram pohvaliti sa podraneom, koju sam dobila od Lantane, kad smo bili njeni gosti na Braču ( koncem listopada 2011. god.). Od malog pelcera koji cijelu prošlu godinu nije maknuo s mjesta, ove godine je načisto podivljao i na kraju me obradovao cvijetom ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us crnooka suzana još uvijek neumorno cvijeta, ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Vrtni hibiskus poklon od moje drage Acer,
![]() Uploaded with ImageShack.us Beloperone takođe od Acer, ![]() Uploaded with ImageShack.us pampasica, ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Draga Tikvic,uvek neko divno iznenadjenje,ako smo cekali imali smo i zasto slike i ovo na slikama je kao i uvek sve lepse ja izdvajam ovu ...moja tiha patnja...prelepa je
![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7172737475 76> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |