Močvarni hibiskus - Hibiscus moscheutos |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 37> |
Korisnik | |||
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Hvala vam cure!
|
|||
Pozdravi iz Baranje!
|
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
||
život je bajka koju sami pišemo...
|
|||
![]() |
|||
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
||
prlijep je baš me očarao danas vidim sve crveno
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
||
Uuuuu, ovaj crveni je divota. Moj je tamno roza i na mladim grančicama ima pupoljke. Pitam se hoće li uspjeti cvasti prije mraza.
|
|||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|||
![]() |
|||
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
||
ana zar ti nemaš crveni.svi su močvarci lijepi,ali crveni je ipak kralj među njima
|
|||
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|||
![]() |
|||
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
||
Svaki je lijep na svoj način ali crveni je i meni najposebniji......
|
|||
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|||
![]() |
|||
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
||
Procvao mi još jedan močvarac....
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
||
ha..ha..ha... doći ćeš i ti do svoje veze
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
||
Ovaj mi tek sad cvijeta, dok su ostali već ocvali,
![]() Uploaded with ImageShack.us evo ga okupanog kišom, ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|||
![]() |
|||
||
nadam se i ja nekad a nekad
![]() |
|||
![]() |
|||
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
||
ne zna se koji je ljepši
![]() |
|||
![]() |
|||
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
||
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|||
![]() |
|||
||
Lijepi su svi......
|
|||
|
|||
![]() |
|||
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
||
život je bajka koju sami pišemo...
|
|||
![]() |
|||
DENISVŽ ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 08 Rujan 2013 Lokacija: varaždin Status: Offline Bodovi: 12 |
||
VOKI pozdrav od mene.imas zaista najljepse i najzdravije močvarce.novi sam na ovom forumu.vrt mi je u zacecima,ali vec iduce godine bit ce materijala za slikanje. Dio posta ti je izbrisan i sam znaš zašto jer ti nije prvi put. Već si upozoren par puta. Ovo sad shvati kao opomenu |
|||
![]() |
|||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
||
jedan mali močvarac koji mi je izrastao u tegli na balkonu počeo je propadati, barem se tako čini..listovi mu se objesili i posmeđili..bi li ga bilo dobro presaditi sada u vrt, možda se sačuva za slijedeću sezonu..Molim savjet ako netko ima iskustva
|
|||
![]() |
|||
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
||
mari posadi u vrt bit će mu bolje, a to što žuti i smeđi je normalno prestaje mu vegetacija :)
|
|||
![]() |
|||
||
mari.malo ga zaštiti za ovu zimu s obzirom da je još mali.ja ću na moje male staviti lišće ili nešto sl. strah me da ne stradaju
|
|||
|
|||
![]() |
|||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
||
tako ću napraviti, hvala vam cure na savjetu
![]() |
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |