wiz povrtnjak u malom |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 68> |
Korisnik | |
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Volim šetati po ovom vrtu i voćnjaku i nauživati se gledajući ove plodove......
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Slažem se s Dadinicom ! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Ha, pa to i nije nerješivo, zar ne?
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Ajmeeeeee ženo draga, stvarno si vrijedna divljenja ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ali bez obzira na sve, imaš zlatne ruke ! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
..ovo su zadnji trzaji rajčica...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
monsić, pa da znaš da bih mogla otvoriti vočarnu...previše sam se zaigrala sa sadnjom vočaka...nisam slutila prije 8 godina da će to biti previše...evo malo od subotnje berbe...slike skidam sa svoj FB stranice..
...nažalost, kruške mi je nevrijeme i tuča prije vikenda skroz stresla sa stabla, sa jabukama je stanje isto..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Jadranka4, oprosti što do sada nisam vidjela tvoj post...baš mi je neugodno jer ti nisam odgovorila...slobodno stavi sliku tu kod mene...meni ne smeta, dapaće...biti će mi drago...i drago mi je da ti se sviđa moj vrtek :)
pustili...nemoram niš pisati...sve znaš...hehehe
..evo još neke od slika uroda...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() slike sa fotiča---vočnjak
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() slike sa moba...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Meni najdrazi vrt na forumu,zna se i zbog cega,dajzeci hehehe
![]() |
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
jadranka4 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 25 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 437 |
Ja sam bez riječi, ne znam kako bi izrazila svoje divljenje. Ma toliko svega i sve ljepše od ljepšeg!
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
...nebuš se izgubila...tu je moja pesica...bu te čuvala...heheee..
a posla još iiiiima i iiimmmaaa...a ja ti sad begam...tamo mi nešto na štednjaku......pppsssst...da nitko ne ćuje šššššš(13 litara gustog vočnog miješanog soka)....nemoj nikom reći...ok
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Jooooooj draga , ja ne smijem ništa komentirati jer ću se izgubiti ovdje, ovo je raj za oči !...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
evo još malo dajzeka;)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() evo..za sada toloko...ima još..al ja sam u žurbi...pozdrav dragim posjetiteljima mog malog vrteka
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() jabuke su abnormalno rodne...kruške i smokve isto...napravila sam već 30 tegli marmelada i pekmeza...
20 flaša sirupa...15 tegli kompota a kraj se ne nazire..baš sam sretna bez obzira kaj neću moći sve preraditi i iskoristiti...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pobrano sad za vikend dvoje tačke lješnjaka...još za toliko treba obrati.. odmah i očišćeni i konzumirani...
|
|
|
![]() |
|
![]() ....jagoda--drago mi je da ti se dopao moj sada jadni vrtek...inače uvijek bogat plodovima...navrati ti samo kad god želiš...treba mi netko dok me nema da mi čuva ovo malo što mi je preostalo od suše...heheheh...inaće ima nekoliko tisuća sorti rajčica..ja znam 1000 ili možda nešto više...divan je sport baviti se povtrnjakom il cvjetnjkom...
...jadranka4...pa di si ti meni...od zadnjeg susreta...ko u zemlju propala, a imala sam još nešto za tebe...u stvari...još imam...ćeka te...hehheh..voljela bih vdjeti tu jabuku(sliku) baš me zanima...
![]() nemam više tvoj br..moba..ostao broj u starom mobu..kojeg višenemam..:)..evo tebi cvetek
![]() |
|
|
|
![]() |
|
jadranka4 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 25 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 437 |
Hvala na informaciji, pokušat ću na godinu. Ovo...jednom tjedno... me zanima, jer sam još uvijek radeća pa je vrtek na redu tek u dane vikenda.Nisu ti samo dajzeki supač, sve je, one zamamne voćke. U vrtu nemam baš voćki, nikla mi je neka breskva i prošlog ljeta sam ju cijepila ( prijateljica me poučila) i primio se kalem.Sad čekam da naraste. Posadila sam prošle godine jabuke balerinke i imaju svaka po plod. Možda si čula za tu vrstu - narastu do metar i pol, nemaju krošnju nego tjeraju i rode uz deblo. Lijepo izgledaju kao "živica".
Veliki pozdrav tebi draga Wiz od koje sam dobila nekoliko vrijednih vrst sjemenki ( zna se dajzeka)
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 68> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |