Povrtlarska brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 301302303304305 381> |
Korisnik | |
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Laku noć curke... Sutra treba rano ustati, valjda neće biti kiše (toliko željene a sada tako dosadne)...
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Da Pustilka morala sam gasiti komp, kod nas bilo grmljavine i umalo nije bilo poplave, koma, ludo vrijeme !
![]() ![]() ![]() Rosi ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Mons, hvala ti puno na maci!
![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Curke u muci sam moram preraditi sljiva tonu,hajde pomozite mii
![]() |
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
Samo ti njih lijepo ubaci u veliku bačvu, pa kada one lijepo prirodno provriju i gljivice naprave svoje, stižem ja (ako treba i kotao ću dovući) i skupiti ekipu iz HR pa ćemo peći rakijicu i lijepo se zabaviti...
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
peći ćemo i pečenjake.(mladi kukuruz).obožavam to,a nisam jela godinama
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
hahaha,joook ![]() ![]() Sta ce mi djeca zimus jesti valja pekmezijadu veliku napraviti. ![]() |
|
Seneka |
|
![]() |
|
Eh sada, pa nećeš valjda od tone šljiva raditi pekmez? Ajama i ja stižemo.... jel ide još netko?!
|
|
![]() |
|
Curkeeee, mene ste zaboravile ?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Bože sačuvaj Monsić! Pa ti si nam broj 1! Samo daj, nagovori Pustolovku, tebi će prvoj popustiti...
![]() |
|
![]() |
|
Ne pijem alkohol i tu ne popustam nikom.sazovi ti njih rose kod sebe pa skupa
![]() i ne kuham od tonu sljiva đem,nego tako kazem tona za vecu kolicinu. ![]() |
|
Seneka |
|
![]() |
|
Oprosti Pustolovka, nemoj se ljutiti, neću se više nikada pokušavati šaliti s tobom! Obećajem!
![]() |
|
![]() |
|
Ma sali se bona,nisam nista ostro rekla,kod mene i mosn je sve na salu nema ljutnje.
![]() ![]() I povuci tu rijec obecajem ima da se jos salimo zato i jest brbljaonica ![]() |
|
Seneka |
|
![]() |
|
Odmah povlačim! Ah, nema veze što neće biti ništa od šljivovice, ionako mi je draža viljamovka! |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
a fini pekmez od šljiva.idemo u bosnu peći pekmez a ne đem .mogu se pečenjaci peći i uz pekmez
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
ajama, i mene je ova moja "ideja" vratila u djetinjstvo. Mi smo klinci bili dugo budni jer je "proizvodnja" trajala do duboko u noć. Nije onda bilo puno kotlova, posuđivalo se i čekalo na red pa se moralo "ispeći" čim prije. Baš sam neki dan gledala kako su ti bakreni kotlovi skupi i danas. Kako god, lijepo je vratiti se natrag u djetinjstvo, to su neke moje uspomene koje moje dijete nije niti neće iskusiti... druga su vremena...
|
|
![]() |
|
Pustilka, Rosi, no, no curke !
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Curke sad ste i mene s ovim pričama o pečenju rakije vratile u djetinjstvo.....Joooooj kako je to bilo lijepo vrijeme, ljudi su se veselili svakoj maloj sitnici....a danas da imamo ptičjeg mlijeka, svi smo neki mrzovoljni, užurbani , zamišljeni.....Sjećam se toga kao da je danas bilo, moji su pekli rakiju kod jednih susjeda...Kotao je bio u jednoj posebnoj maloj prostoriji...Nabrali bi pečenjake i usput dok bi vatra slabije gorila pekli bi ih....Muški su se veselili prvoj novoj kapljici rakije, stajali bi ili sjedili i čekali kad će " procuriti" ....Meni se nešto drugo urezalo u lijepom sjećanju......Sjedili bi tako satima i već bi polako padala večer....znalo je biti već hladnije doba i nekako je bilo lijepo sjediti uz kotao i vatru koja pucketa, pogotovo bi mi bilo lijepo kad bi ugasili svjetlo i ostali sjediti samo uz vatru koja bi se poigravala i radila kojekakve zgodne sjenke....Bilo mi je to tako lijepo gledati, kao da gledam najljepši crtić....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Eto, to je bio jako lijep opis Mons što potvrđuje da stvarno nisam mislila ništa loše...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 301302303304305 381> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |