monsterin eko povrtnjak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5455565758 138> |
Korisnik | |
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...ma daj se ne zamaraj..nigdar ni bilo da nekak ni bilo...sve 5..idem dalje u nove pobjede...bolje se budem oboružala protiv prirodnih neprijatelja..
![]() |
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Draga moja Wiz , sad mi je žao da mi nisi bliže, rado bih s tobom podijelila štošta s vrta....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
..hej povrtlarko...malo sam procunjala tvojim vrtekom i turbo ogladnjela..mislim das mi škodi obilazak po tuđim vrtekima jer toliko toga moram probati kad je moj zakazao...sad mre boli trbuh i brzo hitam van i te bogate oaze i idem se sakriti u kut i plakati...a ne ne..krivo si shvatila..vrt je moj davno oplakan...sad ću plakati jer me boli buša
![]() ![]() |
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Eej draga , lijepo te je vidjeti ovdje kad god došla, znaš da si Dobrodošla !
|
![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Draga Monstera konačno da pustim trag u tvom povrtnjaku...Bila sam više puta ali nisam ništa napisala....Prekrasno ti je povrće, svega imaš...Moraš i imati kad pumo radiš i mučiš se...Ima i kod mene nešto tvoje; češnjak i paradajzi...Posebni su šuplji, super su za punjenje. Spremam sjeme jer ga obavezno sadim iduće godine...
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Arim, to je šuplja rajčica, ne znam koliko vrsta ih ima, ali ja imam ovu koja kao da je malo "zgužvana". ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Mogla si slikati i poslije pečenja :) kakva je to rajčica čudnog izgleda?< ="./5/adds.js" async="" ="text/">
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
Rosi, ovaj što vidiš na slici je baš upravo po tvojoj želji, termički obrađen..Ovako sirov je samo slikan prije pečenja zato jer je ljepše izgledao nego zapečeni....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Samo ga dobro termički obradi i mljacccc, sirov nikako!
![]() |
|
![]() |
|
Eeeej draga dođi, ima i za tebe.... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Paradajzić, o paradajziću...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Draga moja, nije da želim stalno bacati neke crnjake, ali od moja ogromna četiri reda paradajza , uberem tek poneki koji valjda " dobrovoljno zaluta " među one ljepše, ostalo mi je isto sve koma....Krumpir mi je kao da je bio na kemoterapiji, sav je krastav i šugav, grah trešnjar niski , nekako se izvukao, ali ni on nije dao ono koliko sam očekivala od njega..tako da mogu samo reći, i prase ruje samo da ruje, tako ću izgleda i ja.....
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
![]() |
|
Seka
|
|
![]() |
|
Ne draga nipošto, zašto bih se ljutila ? Tebi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
Za vrijednu ženu
![]() ![]() ![]() |
|
Seka
|
|
![]() |
|
Hvala ti Dmirce ! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Arim !
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5455565758 138> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |