vrt u hercegovini |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 31> |
Korisnik | |
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala, hvala stefica
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
![]() ![]() ![]() |
|
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
hvala betty boop
![]() |
|
![]() |
|
mimi46 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: moslavina Status: Offline Bodovi: 386 |
....tvoje cvijeće izgleda tako svježe kao da nema suše...ovo je neka zimzelena biljčica nisam je još srela
![]() |
|
![]() |
|
hvala mimi
![]() ovo je uspravni asparagus - asparagus meyeri
![]() |
|
![]() |
|
mimi46 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: moslavina Status: Offline Bodovi: 386 |
...ja imam onaj obični...ali to sigurno nije taj i jedan koji ima velike bodlje,,ne znam koja je vrsta
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
morala sam povirit da vidim tu ljepotu opet
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
mimi to je vrsta obicnog ali raste uspravno
![]() kamenjar - hvala draga na ponovnoj posjeti
![]() |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Lijepe slike, a asparagus je baš extra, nisam ga viđala ni u vrtovima, a ni po centrima
![]() |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
...gdje si ga nabavila jer ovaj ima puno gušće i zbijenije iglice...jednostavno mi izgleda božanstveno
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
I ja sam oduševljena asparagusom,a moram spomenuti i batat, predivan je!!!
|
|
![]() |
|
nisa, mimi i tikvic pozdrav cure - hvala kad ste navratili
![]() mimi i nisa, asparagus meyeri sam kupila kod nas u Mostaru u Obi-ju. to je bio mali primjerak sa par uspravnih grancica ali me privukao jer je neobican, vidjela sam i poslije da su dobivali ali se brzo rasprodaju. |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Divno, divno, divno
![]() |
|
![]() |
|
moon, hvala draga opet
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
lijepe, zdrave biljke; imamo sličan izbor sobnih biljaka
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
nisa
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Imas stvarno zeleni palcic ! Lisce tvojeg sobnog cvijeca odaje pravu svjezinu i zdravlje !
![]() |
|
![]() |
|
hvala guta fee
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Kao što je vani tako je i u kući, naprosto predivno, dijelim oduševljenje s većinom članova ovog foruma koji su to oduševljenje već iskazali svojim postovima
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 31> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |