Povrtlarska brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 296297298299300 381> |
Korisnik | |
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da znaš draga da i ja često tako razmišljam.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
huskybucka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2010 Lokacija: VelikoTrgovišće Status: Offline Bodovi: 234 |
Ah monstera sta da ti pricam...kad bih pocela o tom malom svojem zivotu od 23 g sto sam sve dozivjela...
Uopce se necu cuditi ako za 10 ak godina budem na,psihijatriji... Svi mi nosimo svoj kriz... Al zato su tu nase biljke, nas povrtnjak koji je zapravo doza lijeka :-) |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Jooj draga, ne govori tako, ako ja još nisam završila na psihijatriji, a prošla sam valjda svakakve moguće i nemoguće " životne misije ", onda sigurno nećeš ni ti tamo završiti.....Ne dao Bog ! Još si vrlo mlada i istina doživjet ćeš još svakakve dobre i one manje dobrte stvari....ali i kad padneš, ustani, otresi prašinu sa sebe, digni glavu i kreni dalje, ma koliko bilo teško....Čovjek zapravo samo tako očvrsne i postane imun na sve.....da nije tako, već bi nas mnoge ono nešto " loše " ubilo.....
|
|
![]() |
|
![]() |
|
huskybucka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2010 Lokacija: VelikoTrgovišće Status: Offline Bodovi: 234 |
Hvala teta monstera ;-)
Evo sad upravo otisla muzeva rodbina u Kanadu dosli na par dana u posjetu, nakob 7g sta nisu bili, i eto sad nisu ni otiali a mi bi da opet dodu... Muzeva mama place, mu place, i eto kad ti drage osobe. Koje su ti sve placu i kad su tuzni, naravno da tada ni meni nije lako... Uzivala je teta u domacoj hrani :+) |
|
![]() |
|
Buckić, sad me malo zezaš ha ?
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hehe, malo mora biti sale :-)
Bilo bi lijepo napraviti jedan party za nas iz povrtlarske brbljaonice:-) Ja cu ga organizirati :-) Moze vec za mjesec dana kod mene, krece moja sadnja cesnjaka pa bi mi cUre dobro dosle :-) hehehe Bio bi to pravi party :-) |
|
![]() |
|
Ja da mogu rado bi ti došla, no ne mogu, nemam prijevoz ....jedino da unajmim kakav helić?
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Meni se ne dolazi prljati jok jok
![]() ![]() |
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
A što si nam to spremila za grickanje Pustili?
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Kokice
![]() ![]() |
|
Seneka |
|
![]() |
|
Ja bi kokiceeeeee !
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Pustilka , evo kad nećeš ti, onda nudim ja.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hehe, jeste vrijednice, samo bi cakulale i grickale :-)
Cijela zima je pred vama za odmaranje ...;-) Dajte cure recite dal je moguce kako u zimi imati salate i mladoga luka? nemam plastenik al bi improvizirala nesto sa najlonom :-) |
|
![]() |
|
Ha,ha,ha Buckić....Moram se nasmijati.....nemoj se ljutiti Molim te!
|
![]() |
|
![]() |
|
Najlon ti nikako ne bih preporučila...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Iiiiii ? Recite mi pčelice vrijedne, skupljate li marljivo sjemenke svog povrća ili ćete po isto u najbližu poljoapoteku ?
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Zasto ne najlon?
Joj, ja bas nemam sta skupljati, skupljam sjeme mahuna, salata, drugo bas se nije pokazalo uspjesno... Mene raduje u proljece odlazak u poljoapoteku, to mi je najdrazi shoping i jedva cekam :-) |
|
![]() |
|
Moji posiju zimsku salatu i luk i ponekad se smiluju i daju mi:)
Mons ja htjela od svasta nesto skupiti sjeme i gle od prejakih vrucina spinat pregorio prije neg se i usjemenio,kad rekoh cekat cu blitvu cekala,i ne docekala,sve posmedjilo citava stabljika!! uzimam od salate,paradajza,paprika cvijeca nekog,zacina,mahuna,mislim ostaviti jod od mrkve,persuna pastrnjaka,cvekle ako sta bude. |
|
Seneka |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
moram se vratiti na salatu pod najlonom.nekad sam ju i ja stavljala pod najlon,ali za to trebaju lukovi od pruća ili nečeg drugog.ja sam imala lukove od građevinske žice.neznam koji je broj bio.bila je to ona u kolutovima,a ne kao ova današnja ufrkana.bilo je to odlično,ali moji ''veliki''majstori su to potrošili kad im je trebalo.sada stavljam samo taj agrotekstil i dobro je.bar je jednostavnije.
sjeme sam pokupila od salate (hrastov list i nekakva crvena kovrčava),kopar,rajčice,visoki grašak,blitva.
čekam još visoke mahune i pepeljugu.
ostalo kupujem.
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 296297298299300 381> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |