Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Proljeće u mome vrtu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Proljeće u mome vrtu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 123124125126127 312>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2013 u 13:08
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2013 u 13:02
Moji adeniumi su malo porasli.... Slikano jutros.....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2013 u 09:28
Jutros me obradovao još jedan močvarko.....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2013 u 17:09
E. Nona,dobro došla.smile71To sam ovih dana opazila da se tako može vidjeti i sobno cvijeće i prozorsko i dvorišno.  Ne zagledam baš kroz prozor pa nisam to ni vidjela a baš je zanimljivo.....
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2013 u 15:48
stvarno imaš lijep pogled kroz prozor, pored takvog pogleda lakše je obavljati svakodnevne poslove Clap
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2013 u 15:37
Betty Boop,Hug
Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2013 u 14:00
Šetam i oduševljavam se tvojim voćkama,močvarcima,hibićima,slakovima Clap al' ova mi sličica nešto priraste za srce pa sam je morala ponoviti...stvarno ne znam zašto WinkLOLLOLHeart

Originalno poslano od člana milica7 milica7 napisao:

The impossible is often the untried.
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2013 u 11:28
Vijolica,Hug
Moon,Hug
Andina,Hug
Leona,Hug

Dobro mi došle, radujem se vašoj šetnji.
Dođite opet , bit će opet nekih cvjetića a možda i padne kiša pa će sve biti ljepše.....
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2013 u 08:32
Milice sta da kazem kad su drugi rekli sve,samo,smile120
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014

Bodovi: 3306
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2013 u 02:21
Oduševili su me tvoji hibiskusi, onaj bijeli klematis, penjalica za slak i, naravno, pogled kroz prozor.Clap
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik)
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2013 u 00:07
Krasan pogled na prozor s ljubicama
Na vrh
vijolica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vijolica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2013 u 23:45
A ja šetam i divim
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2013 u 12:59
Ajama,smile79
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2013 u 12:55
smile71divim i šetam smile78
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2013 u 12:32
Klaudija,smile71samo ti šetaj, baš mi je drago da si došla.Još ima pupova koji trebaju procvasti, onda će biti još ljepši pogled kroz prozor.....
Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 848
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2013 u 12:29
prijavljujem setnju a pogled kroz prozor mi je predivanClap
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2013 u 10:34
Kamenjar,smile71 Pozdravljam te u mome vrtu. Kad vidim da se do naveče ili ujutro zemlja oko biljaka osušila a sunce jako upeče bojim se da se ne osuše pa onda sipam vodu po malo ali to je isto samo da prežive jer dok ne padne kiša to je sve slabo.

Mari,smile71dobro mi došla. Hvala ti na komentaru za moje cvijeće na prozoru.  Volim jako slak i sve penjačice (puzavice ) i baš su mi ove penjalice dobre za to. Nisam dobro napravila jer sam posijala raznih vrsta na isto mjesto pa se sada guraju i otimaju jedan drugome životni prostor. Bolje bi bilo da sam na jednu penjalicu stavila jednu vrstu a sada znam kako ću slijedeće godine.

Mali kaktus,smile71hvala ti na posjeti. Taj pogled kroz prozor mi je baš zanimljiv jer nisam to ni opazila kako izgleda. Makla sam zavjesu da vidim tko mi zvoni i vidjela da je baš zgodno to naslikati. Vide se ljubičice s unutrašnje strane u trpezariji, ahimenesi na istom prozoru ali izvana i slak na penjalici i ostalo bilje u dvorištu.
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2013 u 07:42
Originalno poslano od člana milica7 milica7 napisao:

Još jedan pogled kroz prozor....

Lijep pogled kroz prozor!
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2013 u 07:39
lijepo ti je cvijeće na prozoru s ljubičicamaClap a zgodno si složila penjalice za slakThumbs Up..
kod mene sad sve više cvate ukrasni slak, ali ima ga na više mjesta u vrtu, jer sam bacala sjeme bez nekog reda
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2013 u 06:30
prosetala po vrtu i nagledala se ljepote..citam da zaljevas ujutro i navecer ,ja cijelo ljeto zaljevam svaki drugi dan i dobro mi se drzi sve,jedino mi brugmansija zna objesit listice ali cim dobije vodu ozivi ...
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 123124125126127 312>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.