Glikica - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 142> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A šta bi tek bilo da ti je neka dobra dušica ostavila kakav kaktus kapitalac
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
.....i čuda se događaju !!!
Naima, maloprije sam izašla još malo na dvorište i da psu dam frišku vodu, kad ispred kapije ugledam nešto zamotano u žutu najlon vrećicu. Sumnjičavo priđem i nađem ovo ( pošiljaoc nepoznat, ni na kraj pameti mi nije tko bi to mogao biti) Ko god da je to bio, od sveg srca mu hvala ! Možda jednom i saznam, jer to je netko ko mene dobro poznaje i zna da obožavam Yuce, posebno mi je ova nitasta lijepa.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Smail, lijepo od tebe što si navratila do mene
![]() Jerihonicu će vjerojatno neke trgovine imati u ponudi pred Božić. I hvala ti za pohvalu mojih bodljikavaca, iako ih, kako i sama iskreno kažeš, baš i ne voliš.
|
|
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga Glikice baš mi je drago da si nam pokazala svoju Jerihonicu, nadam se da ću je jednog dana negdje nabaviti, pikavce ne volim kod mene i nikad nisam imala niti jedan ali se divim tvojim slikama, lijepi su kada procvatu. |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Gute, nasmijala si me sa hobotnicom, i kad sam malo bolje pigledala sliku, stvarno izgleda stravično !
|
|
|
|
![]() |
|
Carol, planiranje radova po dvorištu mi je nešto kao psiho-terapija. Navečer, kad legnem u krevet, zatvorim oči i krenem......kad zaspim sa takvim "temama" nemam noćne more. O da, zna se desiti da i u snu kopam, sadim, pa bude nešto krivo, nekad se čak i probudim, ali se samo nasmijem i nastavim dalje. Onda u jutro čim se probudim idem van vidjeti što je to bilo
![]() |
|
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Sve ti je prekrasno ali ovoga sam se "preplasila" misleci da je hobotnica
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Citam tvoj post i kao da vidim sebe, bez planova nista, a onda makar planiram, ipak dode do ponovnog premještanja i preuredivanja. Noktici se turpijaju po noci, jer samo onda ne vidim vrt i ne mogu kopkati i cupkati.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
MK, za tebe se ne brinem, ti se znaš ponašati među bockavcima, ali Ajama, ti se pazi, ipak, drži se podalje
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Free, samo da znaš da je i moja, ona od koje si uzela reznicu, krepala. Ovo je ona druga, sa brdašca. Nemam pojma koji joj je jarac bio. Pokušat ćemo ponovo.
|
|
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
već sam se zarekla da neću više među tvoje bodljikane.to je jjedna od dvije stvari kojima još odoljevam,ali srce junačko mi neda mira.moram makar oči napasati.
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ja sam uživala u šetnji među kaktusima,nisam se ni na jednog nabola,čak sam ih i podragala!
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Štefice, nisi se valjda nabola ? Ma nisi, dobri su oni, ja ih naučila da se prema gostima pristojno ponašaju.
|
|
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
I ja sam prošetala i pasla oči !!! Predivno, sve ti cvjeta !! I sad kad sam se tako nauživala, sa osmjehom u srcu i suzom u oku (možeš si mislit) žalosno ti mogu reči da mi se nije zakorjenila ova srebrna ljepotica !!
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Prošetala sam malo između tvojih bodljikavaca
![]() |
|
![]() |
|
Betty, drago mi te vidjeti kod mene. Vidim da jednako razmišljamo, eto ja već planiram kako ću ciglenjak dotjerati iduće proljeće. Imam ideju, al ko zna do proljeća, koliko će ta ideja doživjeti preinaka
![]() Ma bitno da se misli, razmišlja, planira.....to je bit svega. Jer, našta bi to ličilo da jednom "uredimo" vrt i dalje samo sjedimo u njemu i turpijamo noktiće ? Pozdrav tebi i, skokni opet kod mene
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Prijavljujem šetnju i da sam prelistala sve nove stranice ![]() ![]() Vrt ti je i sad predivan a tek za neku godinicu,što ti kažeš,biće stvarno
![]() ![]() |
|
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Malo novih slika mojih ljubimaca:
|
|
|
|
![]() |
|
nekoliko detalja iz dvorišta:
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 142> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |