Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Proljeće u mome vrtu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Proljeće u mome vrtu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 185186187188189 312>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 385
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2013 u 09:50
Milice,prekrasni su ti hibiskusi, klematisi i mocvarci... A sto se tice ovog zadnjeg, sto kazes da ti je na izdisaju,jesi li pokusala da ozilis grancicu? Ja bih to uradila da sam na tvome mestu,jer koliko vidim jos uvek su mu zelene grane. Mada ,verujem da ce se oporaviti ako mu je koren zdrav.smile78
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2013 u 10:43
Wanessa, hvala ti na savjetu i na  posjeti mome vrtu.smile76 To se zaista nisam sjetila. Sada ću odmah to učiniti. Možda se ipak nekako spasi.....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2013 u 10:43
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2013 u 10:45
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2013 u 10:47
Još jedan pogled kroz prozor....

Na vrh
voki View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4264
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje voki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2013 u 11:31
Kod mene se beli močvarac iz čista mira počeo sušiti, ali se sada oporavio i dalje cveta.
PS. Pogled kroz prozor je fenomenalan!
život je bajka koju sami pišemo...
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2013 u 11:59
Voki, smile71dobro mi došao. Uvijek od tebe korisne informacije. Možda će i moj močvarac tako jer grane su zelene a lišće se osušilo.
Na vrh
voki View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4264
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje voki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2013 u 12:05
Nadam se da će se oporaviti. Jedna mlada biljka mi se prošle godine osušila, a kada sam je izvadio vidio sam da je nešto napravilo tunel baš ispod nje (najverovatnije krtica). Možda je i kod tebe nešto slično u pitanju.
život je bajka koju sami pišemo...
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2013 u 12:10
Možda bi bilo dobro da iskopam pa da vidim što se događa. Dosta je zemlja loša, dodala sam malo iz vreće, možda nije bilo dovoljno. Druga dva što sam kupila i isti dan posadila za sada su dobro, osim što su im otpali pupovi ali vidim da su dobri.
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2013 u 23:24
Kod tebe sam sad prvi put vidjela kako to izgleda kad hoste cvijetaju ! Tako se veselim , jedva cekam da moje pocnu cvijetati ! Tvoje su predivne !
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2013 u 23:33
Gute fee, smile71 pozdravljam te u mome vrtu. Hvala ti na tvome komentaru  Imam samo jednu vrstu hoste i sada cvjetaju. Imaju jako lijep miris. Nisam imala prilike  da pomorišem i druge vrste a možda neke imaju i ljepši miris jer ih ima jako puno vrsta.
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2013 u 23:36
Danas sam iskopala močvarka koji se počeo sušiti. Ništa posebno nisam opazila na korjenu jedino što je bio dosta mokar. Možda mu je smetalo što sam dosta zalijevala. Presadila sam ga u lonac a jednu granu zapelcala pa ću vidjeti što će se dogoditi i da li će preživjeti.....
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2013 u 06:30
prosetala po vrtu i nagledala se ljepote..citam da zaljevas ujutro i navecer ,ja cijelo ljeto zaljevam svaki drugi dan i dobro mi se drzi sve,jedino mi brugmansija zna objesit listice ali cim dobije vodu ozivi ...
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2013 u 07:39
lijepo ti je cvijeće na prozoru s ljubičicamaClap a zgodno si složila penjalice za slakThumbs Up..
kod mene sad sve više cvate ukrasni slak, ali ima ga na više mjesta u vrtu, jer sam bacala sjeme bez nekog reda
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2013 u 07:42
Originalno poslano od člana milica7 milica7 napisao:

Još jedan pogled kroz prozor....

Lijep pogled kroz prozor!
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2013 u 10:34
Kamenjar,smile71 Pozdravljam te u mome vrtu. Kad vidim da se do naveče ili ujutro zemlja oko biljaka osušila a sunce jako upeče bojim se da se ne osuše pa onda sipam vodu po malo ali to je isto samo da prežive jer dok ne padne kiša to je sve slabo.

Mari,smile71dobro mi došla. Hvala ti na komentaru za moje cvijeće na prozoru.  Volim jako slak i sve penjačice (puzavice ) i baš su mi ove penjalice dobre za to. Nisam dobro napravila jer sam posijala raznih vrsta na isto mjesto pa se sada guraju i otimaju jedan drugome životni prostor. Bolje bi bilo da sam na jednu penjalicu stavila jednu vrstu a sada znam kako ću slijedeće godine.

Mali kaktus,smile71hvala ti na posjeti. Taj pogled kroz prozor mi je baš zanimljiv jer nisam to ni opazila kako izgleda. Makla sam zavjesu da vidim tko mi zvoni i vidjela da je baš zgodno to naslikati. Vide se ljubičice s unutrašnje strane u trpezariji, ahimenesi na istom prozoru ali izvana i slak na penjalici i ostalo bilje u dvorištu.
Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 848
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2013 u 12:29
prijavljujem setnju a pogled kroz prozor mi je predivanClap
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2013 u 12:32
Klaudija,smile71samo ti šetaj, baš mi je drago da si došla.Još ima pupova koji trebaju procvasti, onda će biti još ljepši pogled kroz prozor.....
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2013 u 12:55
smile71divim i šetam smile78
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2013 u 12:59
Ajama,smile79
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 185186187188189 312>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,438 sekundi.