Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - enrikova nona - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

enrikova nona - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8687888990 221>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 848
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2013 u 18:39
Prosetala sam tvojim vrtom i stvarno preprekrasno sve smile57a za bananu svaka castThumbs Up
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2013 u 13:39
Vatromet boja iz tvog vrta me oduševio...odlazim prezadovoljna viđenim  smile169
The impossible is often the untried.
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2013 u 13:30

zmajlići vole više hladovinu, ovi su pod orahom

<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2013 u 13:19
sve vas puno pozdravljam slikom orhideje, koja mi baš i nije uspjela

duranta ima sve više cvjetova

isto tako i jasmin

i oxalis

a na ovoj žegi i suši ipak najviše cvjetaju prkosi

ovog ljeta najviše imam datura i ogromne su pogotovo one u zemlji

<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2013 u 13:16
Originalno poslano od člana Smail Smail napisao:

Draga Nona naravno da mi se sviđa i duranta, imala sam krumpirka prije dvije tri godine ali mi se smrznuo, nisam imala mjesta u kući jer smo imali renoviranje i eto nema ga, i žuta Lantana ti je prekrasna. A bila si draga na "mom" kirvaju, blago tebi jer si blizu.smile79smile79smile79.

bilo je super kao u onoj Balaševićevoj " al se nekad dobro jelo" Hugsmile41smile212smile142
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2013 u 13:13
Originalno poslano od člana Wanessa Wanessa napisao:

Enrikova nona, prekrasna ti je ova banana, ali odusevila me je tvoja vojska adenijuma,jesu li iz semena? smile141 Pozdravsmile78

Hugbanana raste kao luda , adeniumi su iz sjemena smile79
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2013 u 13:11
Originalno poslano od člana Fany54 Fany54 napisao:

UUUUU kolko adeniuma imaš koliko su stari i da li su ti cvjetali , ja sam od mojih pet saćuvala samo jednog star 3 godine ali cvijeta nema pa nemasmile79

ja imam dva iz sjemena stara 2 godine, četiri sam dobila od naše drage stefice.n i oni su ovogodišnji
čitala sam da cvjetaju tek nakon 3 godine , dakle moram se još strpit , puno ti pozdrava šaljem smile78
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2013 u 13:08
Originalno poslano od člana gute Fee gute Fee napisao:

Sve ti je prekrasno ! Dipladenija me podsjetila na moju koje vise nema ! Kad se sjetim kakova je bila suze mi idu na oci ! Cinije su takodjer predivne !

hvala ti na posjeti, dipladenija mi je krasna ova crvena a bez roza sam i ja ostala, stavila sam ju na stalak i moja ljubimica Boa se provlačila i srušila ju , sva se polomila i propala , isto mi je jako žao, šaljem ti puno smile78
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2013 u 09:58
Draga Nona naravno da mi se sviđa i duranta, imala sam krumpirka prije dvije tri godine ali mi se smrznuo, nisam imala mjesta u kući jer smo imali renoviranje i eto nema ga, i žuta Lantana ti je prekrasna. A bila si draga na "mom" kirvaju, blago tebi jer si blizu.smile79smile79smile79.
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 385
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2013 u 09:02
Enrikova nona, prekrasna ti je ova banana, ali odusevila me je tvoja vojska adenijuma,jesu li iz semena? smile141 Pozdravsmile78
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2013 u 08:49
UUUUU kolko adeniuma imaš koliko su stari i da li su ti cvjetali , ja sam od mojih pet saćuvala samo jednog star 3 godine ali cvijeta nema pa nemasmile79
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2013 u 00:11
Sve ti je prekrasno ! Dipladenija me podsjetila na moju koje vise nema ! Kad se sjetim kakova je bila suze mi idu na oci ! Cinije su takodjer predivne !
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2013 u 13:47
Originalno poslano od člana Nisa Nisa napisao:

Kao i uvijek,  lijepo i uredno dvorište

hvala ti draga Hug
jutros me je obradovao jedan cvijetak

vojska mala ali odabrana

Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017

Bodovi: 3089
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2013 u 21:05
Kao i uvijek,  lijepo i uredno dvorište
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2013 u 20:54
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2013 u 20:53
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2013 u 20:46
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2013 u 20:30
Originalno poslano od člana Smail Smail napisao:

Draga Nona, prekrasno sve, krumpirko me posebno oduševio, baš se lijepo razrastao.smile79

draga ako te krumpirko oduševljava sigurno će ti se dopasti i duranta koja malo kasni sa cvjetanjem

( mislila sam na tebe u subotu kad sam bila na kirvaju smile78)

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2013 u 20:26
Originalno poslano od člana moon moon napisao:

e n kao i uvijek, prekrasno

za tebe draga

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2013 u 20:24
Originalno poslano od člana Mari,5510 Mari,5510 napisao:

predivnosmile71

za tebe draga moja nova ruža

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8687888990 221>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.