Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - ajamin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

ajamin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6465666768 145>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2013 u 21:08
Malo sam zavirila da vidim što je novo .....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2013 u 20:28
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2013 u 20:10
Hvala Ajama ali ako je visok,nista od toga,kod mene sve bura polomi pa samo nisko cvijece dolazi u obzir,nazalost nista vise od pola metra.I to je rizicno.
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2013 u 20:07
dokaz da je paulovnija najbrže rastuće drvo.prije 2 mj.je bila20 cm
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2013 u 19:46
kad bi mi bar tako uspijevale i druge boje,ali oni su još mali
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2013 u 19:44
da ne pretjeraj do sada je bilo 300-tinjak cvijetova,ali slabo lete pčelice.valjda će nešto biti.
danas sam nabrojila 42 cvijeta

Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2013 u 19:42
ovaj s desne strane je normalne visine

Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2013 u 19:41
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2013 u 19:40
ovaj veliki je stvarno poludio.raste i dalje.već me je naveliko prerastao

Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2013 u 19:37
hvala svima na šetnji
niho i miska.ukoliko uspijem uhvatiti sjeme imat ćete ga
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2013 u 19:17
I meni je ovaj cvijet prekrasan,pomalo apstraktan,ko da je sa neke druge planetesmile227
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2013 u 17:00
Originalno poslano od člana ajama ajama napisao:

na njega sam uvijek imala želju al nikad mis  enije ispunila ovo mi je prekrasno...
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2013 u 22:17
evo prošetala  sam tvojim vrtom u ove kasne večernje sate ali nije mi smetalo da zapazim  tvoje močvarce baš su prellijepi  kao i sve ostalo milina je svratiti kod tebesmile75
Na vrh
ljiljus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3244
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2013 u 21:44
Sve ti je prekrasno draga, ali ona vanilija......ma gdje si to samo nabavila?????
smile55
Lipik
Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2013 u 15:27
Ma koliko da prži zvezda ipak se nekako biljke održavaju uz našu svesrdnu pomoć...močvarci su ti prelepi i tako cvetni da na njima i ne vidim spržene listovesmile141 a i sve ostalo je za svaku pohvalu...ne damo mi naše cvećeWinkLOLsmile78 
The impossible is often the untried.
Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 848
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2013 u 15:10
draga, za bijeli agaphanthus neznam, nisam odavno bila u jednoj sjemenarni gdje sam prije 4-5 godina I kupila moj plavi; kod njih bude uvijek interesantan izbor cvijeca samo se brzo rasproda. kada odem pogledat cu za bijeli Hug

Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2013 u 14:18
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2013 u 13:59
klaudija hvala na posjeti.agapantus ove godine samo jedan cvijet.u istoj je posudi već godinama i uvijek obilno cvate.neznam šta mu je.
da li možda znaš gdje bi se moglo nabaviti bijeli.
Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 848
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2013 u 13:51
Sve je super, odlicno se drzismile57
Vidim da ti je agapanthus bogat, gust I u manjoj saksiji bas kako treba biti ali da je samo jedan cvijet, da li ti je vec bujnije cvjetao ili I kod tebe slabije cvijetaju zadnjih godina. prije mi je bogato cvjetao ali kad sam ga razasadila - cvijeta mi samo po jedan ili dva cvijeta. Da li slucajno znas zasto???
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2013 u 12:26
glikice.hvala na posjeti.a što se tiće crijeva.imam ih rastegnute na sve strane.ne mogu to stalno kupiti.stalno trebaju
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6465666768 145>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.