vrt u hercegovini |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 31> |
Korisnik | |
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Krasna ti je okućnica, po nekim biljkama vidim da pamti neka davna vremena ? Krasno si to uzgojila, trebalo je tu puno ljubavi i ustrajnosti da se napravi ovako nešto ! Imaš sve moje komplimente !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
hvala draga
![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
kod tebe uvijek ostanem bez daha , tvoj vrt je tako predivan uredan i urađen po svim propisima
![]() |
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
mary5510 drago mi je da ti se dopadaju
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
korijenko I moon - veliko hvala drage moje I tako se veslim kada takve dvije dame posjete moj vrt I k tomu im se svida sto vide
![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
e da, korijenko je lijepo rekla, a ja potpisujem, moram reći još jednom, ma meni se baš sve kod tebe sviđa, od kombinacija cvijeća, divnih cvijetnjaka i sve to zajedno čini jedan pravi estetski doživljaj vrta u pravom smislu riječi
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ma znaš da mi se sve više i više sviđaju zelene kombinacije u vazama...... tvoje su fantazija
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
ajme draga
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Imala sam dojam da secem u parku pokraj nekog drevnog dvorca ! Nesto predivno !
Doci cu opet da u tisini uzivam u tim ljepotama ! |
|
![]() |
|
draga dijana7566 tako mi je drago da ti svida kod mene -hvala
![]() |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Kao iz časopisa o uređenju okučnica, preljepo i za mene pomalo nestvarno. Uživam šetajući tvojim vrtom. |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
![]() |
|
karli hvala puno kad si navratila opet
![]() kamenjar, hvala puno
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
prelijepo je sve ,raj za oci i dusu
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Ajoj kod tebe je kao da si na drugoj planeti, ove vrućine nisu ostavile nikakvog traga. Prekrasno. A ovaj ukrasni batat, je super za razne kombinacije. Je li to trajnica ili?
|
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
ajama draga hvala kad si opet navratila
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
jako lijepo.baš sam oduševljena
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
![]() |
|
arim - hvala na posjeti opet
![]() na cetvrtoj slici(ako sam dobro prebrojala???) je creeping jenny / Lysimachia a na petoj uspravni asparagus / asparagus fern I nocurak
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 31> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |