Pelargonije ili muškatle |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 94> |
Korisnik | |
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Slažem se s ajamom, odstrani vrh , neće im biti ništa ako su se zakorjenile. ja imam običaj ih skratiti još jdanput prije početka vegetacije negdje sredinom veljače, ali to je individualno jer kod mene su već tada vani, ili bolje rečeno vadim ih iz zaštićenog djela jer su po cijelu godinu vani. |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
slobodno odstrani sam vro ako ti imaju bar 3 red listova
.....i dobro došla ma da si član već dugo
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
galo ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 03 Listopad 2010 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 2 |
Lijep pozdrav,
molila bih pomoć vezano uz razmnožavanje pelargonija. Zapelcala sam ih početkom rujna i jako lijepo napreduju. Problem je što rastu prebrzo u visinu, a ne granaju se. Da li mogu da im otkinem vrhove, neće li biljka propasti. Pozdrav
|
|
![]() |
|
Lu Lei ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: Križevci Status: Offline Bodovi: 256 |
misliš begonije? neće se vidjeti jer smeta ograda, ali zato sam na temu begonije stavila slikice njih koje imam ispred ograde, pa možeš tamo pogledati....
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
pokaži nam malo iz daljega da se vidi i ono ispod balkona.to mi je interesantno
|
|
|
|
![]() |
|
Lu Lei ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: Križevci Status: Offline Bodovi: 256 |
ja svoje nisam prihranila već ima sigurno mjesec dana..a i neću više, sad ionako sezona ide svom kraju...
|
|
![]() |
|
moje su do sada cvale cijelo ljeto kao da nije vručina.sad su malo posustale,cvijetanje je rijeđe,ali idu novi pupovi.sada ih više neću prihranjivati pa šta im bog da
|
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
malo mojih ovogodišnjih
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
a cca 10-15
|
|
![]() |
|
Majdaaa ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 260 |
Nisam ni znala da postoji ta vaga :D Ako netko zna, neka nas prosvjetli, koliko jedna jušna žlica ima grama, od prilike? :)
|
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
to je ok mjera. a precizno ide od 1-2 grama po litri... tako da stavite 10-20 grama na deset litara vode. ima u poljo. ljekarnama plastična vaga (kao žlica) koja precizno mjeri male težine i nekih je 30 kn. ako netko želi precizno davati i dozirati gnojivo. iako i ovako sa jušnom žlicom ne griješite puno. |
|
![]() |
|
stavim na svaku kantu od 10 l jednu žlicu za juhu.dakle oba puta po 1 žl.
|
|
|
|
![]() |
|
Majdaaa ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 260 |
koliko staviš kristalona na 10 l?
|
|
![]() |
|
majda ja prihranjujem s kristalonom plod i cvijet 15-5-30 sam 1x tjedno.dovoljno je.svako jutro polijevam tako da na brzinu prođem polijevačom pa onda još jedan put.stalno cvatu.ne baš kao u prvom turnusu,ali dosta cvatu
|
|
|
|
![]() |
|
Pozdrav! :)Ljudi dragi, koliko često prihranjivati muškatle , a da imaju puno pupova? Redovno prihranjujem....čak svaki drugi dan s prihranom NPK 9-12-36....ali ja ne vidim nekakve rezultate...ima cvjetova, ali slabo je to naspram onih koje sam vidjela tu po forumu i u susjedstvu....kad sam manje prihranjivala....bilo je još manje cvjetova....ne znam jel da radim veću koncentraciju ili što?
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Vancouver Centennial sa slike na prethodnoj stranici
|
|
![]() |
|
Ivana-Mia ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 30 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1278 |
kakva je to kanađanka?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |