hugin kutak za uživanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8990919293 124> |
Korisnik | |
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
i na kraju evo i slika sa vikendice gdje smo proslavili prvi dan bajrama prva slika je dvije pog..... nemogu čekati da se ražanja ohladi
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us bajramski ručak u hladovini ispod grožđa uz žubor vode i u krugu porodice oba moja sina su stigla i mojoj sreći nema kraja, hvala vam na pažnji i ostanite mi sretni do idući put. ![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Prekrasno Fany !
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
hvala na posjeti monestra drago mi je da si svrtila i da ti se dopada hugin kutak
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
vredjelo je čekati tako lijepe slikice.slike su fenomenalne,a time i cvijeće.hugo je pravi mali vragolan.svud se stvori,a miriše mu i pečenje...... i meni
![]() ![]() |
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Koliko prelijepih biljaka.....
![]() Zaista je nemoguće nešto izdvojiti! A Hugo je presladak!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
ajama, dadinice hvala na posjeti i pohvalama hugo je moja razonoda i svi ga vole i maze, naravno on je prvi dobio pečenje to je neizostavno, dođite ponovo radujeme vidjeti vas ovdje
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Bila sam ti u posjeti i nagledala se tvojih ruza ! One su mi se najvise dopale no i sve drugo je lijepo !
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
volim vidjeti toliko lijepih biljaka na jednom mjestu.
krasno Fany! ![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
prekrasno je sve ,uzivala sam u svakoj slikici a posebno u onima na kojima je mali slatki stvor ,mirisi mu meso ,slatkica jedna
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Evo mene i šetnju nakon dužeg vremena, baš sam uživala vrt ti je prava uživancija. Sve za pet.
Anđeoske trube su prekrasne. Moja izgleda katastrofalno, sve pojedena. Što im radiš da su sve tako prekrasne. Molim te odaj mi tajnu. |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
drage moje evo i mene poslije tri dana doma vratila sam se sa vikendice , sada sa, bila na radnom produženom vikendu , posla uvijek ima kada nisi tu stalno malo sam sređivala vrt malo novih ideja ali ništa nisam uspjela slikati. svima hvala na pohvalama moga vrta i komplimentima za moga vragolana, karli šro se tiće anđeoskih truba i kod mene ima pojedenih liski ali ne toliko , uglavnom ja svoje trube zaljevam dva puta ujutru i uveče a sada u sezoni jednom nedeljno prehranjujem sredstvom za cvjetajuče biljke , to je sve što im pružam poszdrav i vidimo se sa novim slikama dok uhvatim malo vremena
![]() |
|
![]() |
|
evo što ima novog kod mene
![]() Uploaded with ImageShack.us roza močvarac prvi put cvjeta sjemenke od naše semire dobila sam lani i evo napokon sam dočekala da procvjeta ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8990919293 124> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |