Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - hugin  kutak za uživanje
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

hugin kutak za uživanje

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8990919293 124>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2013 u 16:18

Uploaded with ImageShack.us

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2013 u 16:23

Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2013 u 16:27

Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2013 u 16:29

Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2013 u 16:36

Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2013 u 16:39

Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2013 u 16:42

Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2013 u 16:47

Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2013 u 16:55
i na kraju evo i slika sa vikendice gdje smo proslavili prvi dan bajrama prva slika je dvije pog..... nemogu čekati da se ražanja ohladi

bajramski ručak u hladovini ispod grožđa uz žubor vode i u krugu porodice oba moja sina su stigla i mojoj sreći nema kraja, hvala vam na pažnji i ostanite mi sretni do idući put.smile79
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2013 u 17:12
Prekrasno Fany ! smile141smile76 Sve ti je jako lijepo ! smile89
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2013 u 17:39
hvala na posjeti monestra drago mi je da si svrtila i da ti se dopada hugin kutaksmile79
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2013 u 18:55
vredjelo je čekati tako lijepe slikice.slike su fenomenalne,a time i cvijeće.hugo je pravi mali vragolan.svud se stvori,a miriše mu i pečenje...... i meni smile79smile79
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2013 u 19:42
Koliko prelijepih biljaka.....smile211
Zaista je nemoguće nešto izdvojiti! A Hugo je presladak!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2013 u 20:48
ajama, dadinice hvala na posjeti i pohvalama hugo je moja razonoda i svi ga vole i maze, naravno on je prvi dobio pečenje to je neizostavno, dođite ponovo  radujeme vidjeti vas ovdje smile79
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2013 u 23:57
Bila sam ti u posjeti i nagledala se tvojih ruza ! One su mi se najvise dopale no i sve drugo je lijepo !
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2013 u 00:10
volim vidjeti toliko lijepih biljaka na jednom mjestu.
krasno Fany!
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2013 u 09:04
prekrasno je sve ,uzivala sam u svakoj slikici a posebno u onima na kojima je mali slatki stvor ,mirisi mu meso ,slatkica jedna
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
Karli View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
2. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 1352
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Karli Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2013 u 11:31
Evo mene i šetnju nakon dužeg vremena, baš sam uživala vrt ti je prava uživancija. Sve za pet.
Anđeoske trube su prekrasne. Moja izgleda katastrofalno, sve pojedena. Što im radiš da su sve tako prekrasne. Molim te odaj mi tajnu.
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2013 u 21:58
drage moje evo i mene poslije tri dana doma vratila sam se sa vikendice , sada sa, bila na radnom  produženom vikendu , posla uvijek ima kada nisi tu stalno malo sam sređivala vrt malo novih ideja ali ništa nisam uspjela slikati. svima hvala na pohvalama moga vrta i komplimentima za moga vragolana, karli šro se tiće anđeoskih truba i kod mene ima pojedenih liski ali ne toliko , uglavnom ja svoje trube zaljevam dva puta ujutru i uveče a sada u sezoni jednom nedeljno prehranjujem sredstvom za cvjetajuče biljke ,  to je sve što im pružam poszdrav i vidimo se sa novim slikama dok uhvatim malo vremenasmile79
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2013 u 21:26
evo što ima novog kod mene

roza močvarac prvi put cvjeta sjemenke od naše semire dobila sam lani i evo napokon sam dočekala da procvjeta

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8990919293 124>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.