Skradnik_vrt u vikendici |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 10111213> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Naravno da će biti, ali sada sam u Rijeci, idem gore tek drugi tjedan, pa će sigurno biti.
Za sada tajmer i špricalica poljeva - to je važno, živjeli izumi.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
aurora2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
Bravo Trisa.
![]() Oce biti koja nova slicica? Za deset dana se sve to jako promijeni.... ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hvala sam cure, rekla sam već isplativosti u vrtu - bar kod mene nema, ali taj gušt kad nešto izraste, to brojanje pomidora kako kaže Vera4, to je nešto što me čini sretnom, a tko to može platit?
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Divno Trisa!I moja mama je zivila u gradu i nista nije znala o sadnji,kopanju a o muzi krava ni najmanje.A kad smo dosli 81.g.kod dede da zivimo sve je to naucila, i mogu ti reci da uziva u tome,jedino sto vise ne muze krave jer smo ih prodali,ipak je njoj 74 godine,ali jos uvek sve sama radi u njenom vrtu.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Vrijedna Triša!
Svaka čast!
![]() |
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Ja, doduše imam samo pomidore, melancane, salatu i radič da i one nagurane tikvice što sam ti spominjala, ali nije štos samo u boljoj kvaliteti. Gušt je gledati kako raste, napreduje i zrije. Bruno i ja smo pol sata brojali male pomidore, dok nismo uskladili broj. Vrlo važno, ali srcu drago brojati ih.
Vrt ti je fantazija. Treba ipak voditi računa da je tamo klima hladnija pa da kasnije i sporije niče, a tebi kao u dolini Neretve. |
|
![]() |
|
ines ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1095 |
i moja teorija o Triši kao navrednijoj forumašici se ovdje potvrđuju
![]() |
|
nema kruha bez motike
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Svaka čast,jesi se naradila,trebalo je to sve oplijeviti i dotjerati
![]() ![]() Samo se ti hvali,imaš se i čime.
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
super Triša....guštaj i hvali se
![]() |
|
![]() |
|
Što se tiče mog cvijeća, cvjetnjak se dobro drži, iako zbog tvrde zemlje, to nekako slabo raste. Ali dragoljubi su procvali djelimično, a ostalo se još očekuje
![]() Neveni u karioli su prekrasni, to mi je bar satisfakcija, jer ovi u Rijeci su aut od pepelnice.
![]() Kupina cvate i krcata je - to je ona bez bodlji, meni plod nije fin, jer je uvijek kisel, ali nisam ja jedina
![]() U vrtu pak sve super napreduje, pa sam nakon košenja i pljevljenja počela borbu s rastom korova, na ovakav način
![]() ![]() ![]() Salata je pregusta i treba je razrjediti, a meni muka i žao.
![]() Nisam znala da bob ima ovako prekrasan cvijet
![]() Cvate i krumpir
![]() A pomidori već imaju i plod
![]() Lješnjaka će biti isto ove godine puno
![]() Biti će i šljiva
![]() Ribzle već jedemo i ima ih prilično - isto malo kiselkast.
![]() MM jede sve nezrelo i kiselo voće, a ja za sebe čuvam maline i kupine koje rastu na divlje, a gore ih ima jako puno, samo treba čekati.
Sve u svemu biti će svega, ne u izobilju, ali za guštati, a naravno i za hvaliti se ovdje.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Danas je bila akcija, a nije bilo dječice, pa je pomoć izostala, a nije bilo ni igre, ni gađanja travom, ni sladoleda. No zadovoljna sam učinjenim. Posložila najlone na dio vrta, gdje mi se najviše stvara korov, povezala pomidore (zabila i kolce), a ugledala i jedan mali pomidorčić.
Malo sam razrjedila suncokrete, ali sve se ipa k svodiloa na košenje i pljevljenje trave. Ovo ukratko večeras - sutra stavim slikice.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() Drugi put javi da i mi pošaljemo kakvu radnu jedinicu iz sjevernih krajeva!!! Vole blato, vole vodu, a i uz mamu i baku su naučili pitati dali smijemo to isčupati? ![]() |
|
![]() |
|
Mikica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Lako tebi kada imaš dječicu pa ih iskoristiš.Sigurno je poslije pala neka dobra nagrada. |
|
![]() |
|
Daj cjeli sam dan u akciji. Sutra ako kiša dozvoli mm će malo pokositi, ja ću još malo pljeviti i staviti ću crnu foliju između nekih kultura- probati ću na taj n ačin onemogućiti korov. Ustvari dječica su danas čak jednom rekla kako je to čupanje trtave zabavno. Nije ni čudo s busenima isčupane trave i zemlje cjelo vrijeme smo se gađali, možete mislit kakvi smo bili, poslije da ih zabavim brojili smo stapkice suncokreta, pa stapkice boba, i tako u igra bogme djeca su bila od pomoći.
Najveća fora su ima bile tanke rukavice, koje sam ima dala, pa su ih poslije punili vodom i opet smo svi bili mokri.
Na znam kako se kada nije začepila od blata koje smo sa sebe skinuli.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Triša ne želi pokazati što sve ima da joj ljenguze ne bi navalile
![]() |
|
![]() |
|
Mikica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Dobro hoćemo mi šta dobiti slika iz tog vikend vrta?Ne znam šta se čeka?Nemoj reći da nema slika,poznavajući te slika ima napretek,treba samo to sve posložiti,znam nije lako.Da vidimo šta se radi u G.K.(GORSKOM kOTARU).
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Pusti mužića da radi ono što voli a ti ionako voliš prčkati po zemljici... ne zaboravi na dogovor pa ako staviš "mamac na udicu" evo mene često k tebi. Janso da ni od mene nećeš imati koristi kod pljevljenja, jedino da me zakoturaš tamo gdje ne želiš da ikada više išta nikne
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
E i ti imaš zadovoljstvo sa ovim, a tek kada budeš brala plodove, tek onda če biti super!!!
Moja svekrva ima svega u vrtu također, i stvarno se ne može porediti kupovno i domaće.
Ali od svega su mi ipak najdraži:blitva, paradajz, krastavci (oni mali kvrgavi ali nevjerojatno ukusni), mrkva...ma sve!!!
A što se tiče muža, dotjeraj ga da ti pomaže, znaš ti već kako ćeš s njime...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Bravo Triša!
Nije sve u isplativosti jer onda većina nas ne bi ništa radila. Treba u životu i malo uživati u radu! Novac je neophodan ali nije nikako na prvom mjestu!
Pravo je zadovoljstvo gledati ljude koji uživaju raditi!
![]() Vidjet ćeš, bit će i lubenica!
Veeeeliki pozdrav!
|
|
![]() |
|
Krasno!Konačno da si stavila taj svoj vrt na forum.Samo ga spominješ a ne vidimo ga.Sada nam je srce na mjestu.Predivno,lijepo,ma šta da ti kažem,oduševljena sam kako si to sve sredila.Moj se ne usudim poslikati jer ima plevelaaaaaaaaa.Čekam da kiša stane pa da se malo prosuši i onda udri. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 10111213> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |