Istarski blues |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 40> |
Korisnik | |
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vera, procvjetali kaktusići su prekrasni!
Vrt, voćnjak, barčica su za
![]() A još doznala da sva ta ljepota dolazi i z Istre, šapni mi gdje si da mogu ti doć na kavu!
P.S. I ja sam iz Istre
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Kršan, vis a vis nekad poznatog i zloglasnog diska. Vidi se kuća na slici. A otkud ti stižeš? |
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Toliko sam se rastrčala dati ti adresu da sam zaboravila osnovno. Bilo bi mi neobično drago da dodješ na kavu, pa oko povedeš još neku priju cvjećaricu, još bolje. Ja sam vezana za kuću radi bolesne svekrve, ali imam dosta vremena za druženje.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Vera, okućnica je stvarno predivna!
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
savršeno
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
sve je predivno,al rascvetani kaktus i barka su
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Evo još ovo pa ću preći na nebodljikavce, obećavam |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Bok Kršanka, imaš pozdrav iz Tinjana, općina pršuta (po tome je mjesto u zadnje vrijeme poznato).
Kava, sigurno! Ovisi samo gdje, da li kod mene ili kod tebe i kada!
P.S. Ostani još na bodljikavcima jer su ti
![]() |
|
![]() |
|
Bergenia, kod mene. Tu sam sa bolesnom svekrvom i nema teorije da se maknem iz kuće. Mogu mrdati do 10 ujutro i od 15-17 popodne. Njezinog sina nema cijelo ljeto pa je nemam komu uvaliti. 28.6. me nema doma to ću plataiti jednoj ženi da bude s njom a sve ostale dane samo se javi kad kreneš, da ti mogu dati instrukcije, ili da se ne dogodi da sam baš tih pol ure u Labinu. Da, da mi ne bi dolazila sa nekim boršicama i darovima. Ja sam jako sama pa mi posjeta kao takva dođe kao dar. Nisam ja toliko sa njom zauzeta ali se ne mogu maknuti iz kuće. Povedi još koju cvjećaricu ako ih imaš pod rukom
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pročitaj odgovor Bergeniji da se ne ponavljam |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Znači okupljanje forumaše u Kršanu kod Vere4, odlično samo utvrdite datum iza 25.6. znači ne 28.6. i evo stižem.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Kave kod mene ziher nikad ne fali, kruha i takvih sitnica,moguće, ali kave!? Ne možete vi popiti koliko ja mogu nabaviti. Pa čak imam idekaf za Trišu. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Što mislite, hoće li nam biti dosta mjesta?
![]() |
|
![]() |
|
dugokosa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 886 |
vera danas ne mogu do slika ali jučer sam vidjela dio i mogu reči
![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
vera kaktusi su ti prekrasni, koji cvjetovi
![]() dvorište ti je stvarno veliko i lijepo održavano ali barka mi je zakon ![]() |
|
![]() |
|
katruža ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
Za šta? Za koliko?
![]() Vera ,prelijepo ti je , ma sve!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Može li mi netko reći koje su to gljive?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Za Trišu: jel ti se pjaža? E pa njezinu kćer ćeš dobiti samo ako je osobno odrežeš.
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 40> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |