Plumbago, vranjemil - Plumbago auriculata |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 11> |
Korisnik | |
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...kako krasni primjerci, a vidim još poneki i cvatu
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Hvala vam cure,ja bi da bude urednija ali mi zao da je osisam,u jesen cu
![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
leona ,jest čupava ali joj dobro stoji.prelijepa je
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Samo se divim ovim ljepotanima.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Lijepi su.......Kad budete orezivali zabodite negdje višak..... ne bacajte.......nekome će trebati....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Stvarno su vam lepi primerci,
![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
nemam dobro iskustvo s njim, 3 sam izgubila, zbog zime, ostali su vani, a u tegli
ali koliko znam i viđam ih, to je biljka koja pusti duge grane, baš ko što neko kaže - penjačica, mada mislim da ga treba povezivati sara, stavi mu neku penjalicu, štap, još bolje par komada pa ga poveži da izgleda urednije i zauzima ti manje mjesta |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
u 5 mjesecu sam dobila gomoljcic tj korjen nekog cvijeca a nisam znala sto je..kad sam srela zenu pitala sam sto je to ona kaze plumbago..vec je to lijepi grmic kod mene..a njen je predivan ,formiran u grm..ona ga svako proljece oreze do dna (u vrtu joj posadit)
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
nisam stručnjak,ali mislim da je neminovno da on izraste.ako je biljka jaka ona raste u zrak skoro kao penjačica.ja svake godine odvojim mladog da mi ne bude prevelik.pokušala sam orezivati,ali oni opet izrastu
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Draga moja Saro.... ja još nikada nisam orezivala plumbago!
![]() I sama sam htjela tražiti savjet za orezivanje. Jedino, ako pomaže, vidim da ovaj nema "sredine", samo bočne grane...
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...krasni primjerci, svi do jednoga
![]() ...dadinica, očito si vješta u orezivanju kada si uspjela zadržati niži grmastiji oblik plumbaga ![]() ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
![]() ![]() ..... moji "dečki" |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Stvarno jeste! Cvjetići kao da su od satena...
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
voki,bijeli je prekrasan
![]() |
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |