vrt u hercegovini |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 31> |
Korisnik | |
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
alisa hvala draga na srdacnoj dobrodoslici
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Draga moja za ćalopek znam jer sam i ja rođena u Hercegovini :) Šaljem otpozdrave u lijepu moju Hercegovinu :)
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
Hercegovko
![]() ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
kako simpatična riječ ĆALOPEK
![]() Klaudija, koje je ono stablo koje pada kao žalosna vrba, imaš ga u kolažu slika onako bočno, pretpostavljam što bi moglo biti ali nisam sigurna....predivno je ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
korijenko, moze I "čelopek"= kad sunce przi samotako
![]() ono sto izgleda kao vrba je padajuci dud/murva ![]() "weeping mulberry" hvala ti kad si opet navratila kod mene
![]() |
|
![]() |
|
za korijenko : http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/vrtno_cvijece/hortenzija/62163.aspx -
![]() |
|
![]() |
|
I jos malo:
http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/vrtno_cvijece/cvijece/62165.aspx - ![]() http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/vrtno_cvijece/moj__vrt/62164.aspx -
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Čime prihranjuješ bilje.? Zapazila sam da ti je kalistemon prepun cvjetova......Sve ti je zaista prelijepo.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
ima I slika koje su starije milice7. u zadnje vrijeme koristim kristalon
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
tuu sam, šetam se i uživam
|
|
![]() |
|
moon
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
imam osječaj da kod tebe nema suše i nedostatka vode.sve ti je tako zeleno i svježe
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
borim se ajama, borim - danas je bilo pakleno, 2 puta zalijevam, ujutro I navece. imamo malu rjecicu iza kuce pa I sa nje napojimo koji put
hvala draga
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Kristalon ima u raznim bojama, koju boju uzimaš?
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
milice7, plavu za zelenilo I u pocetku za sve cvjetajuce biljke, a kasnije za surfinije, bugenvilije I callistemon predem na rozi(kad cvjetaju). ja uzimam na kilo(tako se kod nas moze kupiti)
pozdrav draga
![]() |
|
![]() |
|
hvala Nisi puno pa me je dovela do zene koja ima batate za prodaju, prvi put sam ove godine slucajno kod nas naletjela na njih I kada sam ponovo sutradan otisla da kupim jos vec je bilo rasprodano - tako da sam sretna da ima jos negdje kupiti (da znam za ubuduce)
nisa neizmjerno hvala ![]() pa da vam se pohvalim sa novitetima: kupila sam samo jednu saksiju sa batatom I par sa lysimachia nummularia / creeping jenny (koju isto nisam mogla naci kod nas I za koju se nisam mogla sjetiti imena ali slavujVk mi je odmah priskocila I pomogla kod identifikacije) |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga Jlaudija jenostavno predivno.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
acer69 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 08 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 143 |
I od mene pohvala za ovaj lijepi vrt!"!!!
![]() |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Klaudija, i drugi put
![]() |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
smail, acer69 I nisa - hvala vam cure da ste navratile kod mene I da vam se svida moj vrt
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 31> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |