MIMI 45-moja oaza mira |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 34> |
Korisnik | |
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() pozdrav draga.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mimi46 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: moslavina Status: Offline Bodovi: 386 |
..hvala Milice ispravila sam na vrijeme
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Lijep je taj cvijet ,kod mene je pisalo ismene.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
mimi46 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: moslavina Status: Offline Bodovi: 386 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() prvi put procvala moja ismene...
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Godišnji odmor je završio, sutra je novi radni dan pa sam odlučila pokazati novi uradak,naravno m.m. je bio također zaposlen....nadam se da će vam se svidjeti...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
eudbekia je prelijepa a ni tritoma ne zaostaje u ljepoti..kao ni ostalo cvijece ,super je sve
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Hoću, budi sigurna u to ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Anastazija hvala ti na lijepim riječima mojoj okućnici...i sama u nedostatku slobodnog vremena svratim na forum brzinski i uvijek otkrijem nešto što još nisam primjetila...a ponekad me zaokupe neke nove ideje i radovi da i ne primjetim da toliko dana tj, tjedana nisam bila na forumu. Samo ti svrati i ugodno se osjećaj u mojoj sredini
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Sram me je reći da sam prvi puta ovdje, to je rezultat mog upadnja na forum samo preko mailova i nedostatka vremena za daljnje istraživanje ![]() Nisam mogla vjerovati kada sam vidjela koliko dugo sam bila lišena ove ljepote. Sve pohvale za vrt, jezerca, stazice....oduševljena sam! Od sada imaš još jednog redovitog posjetitelja! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
vijolica, moon
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
lijepa vesela košarica
![]() |
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Lijepo cvijeće ,lijepe ideje.....
![]() |
|
![]() |
|
puno sam gledala vaših uradaka od papira i cementa pa sam i sama pokušala nešto uraditi, za početak košarica koja krasi stol na terasi...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Niho
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Otok, Dijana hvala što vam se sviđa...tikvice su velike pa zašto ih ne iskoristiti.. ujedno nešto malo drugačije...samo ne znam kako će reagirati na zalijevanje...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 34> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |