Ukrasni sljez - Althea rosea |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 7> |
Korisnik | |
dea78 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ma predivan je vidi se na nekim djelovima da je tamniji
|
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Ne znam kako da dobijem pravu boju na slici... Valjda moj fotić daje takve boje..... Ovaj je boje kao trula višnja.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
dea78 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
milice predivna boja,ja jos uvijek trazim ali da ima crni cvijet
|
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
u pravu si Sunlight,zato mi se dupli i svidaju,pa ako smijem moliti kad ce biti sjemenkica da mislis na mene.unaprijed ti hvala
![]() |
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
Sunlight ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 14 Lipanj 2014 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 147 |
U nas ovi obični rastu svukuda i meni svejedno izgledaju prelijepo bez obzira što neki kažu da su bezveze jer su po njima oni "divlji" . A i inače je extra biljka, uspjeva na suncu , ne traži vode, cvjeta krupnim žarkim cvjetovima...a ovi dupli su osjetljiviji, češće im listovi obole ako je vlažno ali imaju i oni svoju draž u duplim cvjetovima podsjećajući na ružu
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
Sunlight ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 14 Lipanj 2014 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 147 |
Evo da i ja dodam jednog svoga ovoj lijepoj kolekciji ![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
krasne biljke, jedina im je mana što nakon 2 sezone cvatnje propadnu, zato treba na vrijeme posijati nove generacije
|
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
|
Marinn ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 29 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 75 |
Ovaj prvi izgleda je jedini ostao a ove godine je izgledao ovako...
![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Miro, lijepi su cvijetići sljeza...... crveni malo više......
|
|
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Rijeka
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Monstera kakve sljezove si sijala? Je li možda neki dupli? Ja imam samo klasične bijeli i roza. Pokušala sam sijati duple ali nisam do sada imala sreće... |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 7> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |