Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 104105106107108 407> |
Korisnik | |
Narnia ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 18 Srpanj 2013 Lokacija: Nis Status: Offline Bodovi: 79 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ljudi pa vi nemate pojma koliko sam ja srecna sto sam vas pronasla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Za cenu onog adeniuma sa cactusplaze ![]() ![]() Za crvenu napast ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Ja sam prošle godine imala najezdu crvenog pauka, vrlo uspješno sam ga se riješila pomoću sredstva pod imenom Actellic.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Wolfsbane, krasne su ti biljke
![]() Daj mi tipni kako i s čime da suzbijem crvenog pauka na adeniumima i ostalom cvijeću
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() Izložba kaktusa će se u suradnji s turističkom zajednicom održati od 15-17 kolovoza u galeriji Ulika u Balama.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Wolfsbane ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 708 |
danas procvao jedan zanimljiv sijanac. interesantno da se cvijet otvorio od ful zatvorenog do ful otvorenog u ravno 10 minuta :D inace se kilave po par dana. mozda ga i ostavim, nekako mi je fora
a cvatu i ovi zguzvani kupovni nabacani na hrpu |
|
velika gorica
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Ajmo malo matematike:
Znači bit će 5 grančica.... Neka na svakoj budu po 3 cvijeta, to je 15 cvjetova... kad ocvatu i kad ih porežem neka iz svake izrastu po 3 nove, to je 15 grančica... Neka svaka dade samo po 3 cvijeta, to je 45 cvjetova.... Dalje se ni sama ne usudim kalkulirati. Držite mi fige.
|
|
|
|
![]() |
|
Moj Žućo:
cvjetni pupovi: I na novoj, maloj grnčici će biti cvijeće a sa druge strane se pojavljuju, ne jedna, nego dvije nove grančice. Bude li i tu cvjetova, to će biti raspašoj: |
|
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Izložbu, kažeš?! Kad, gdje? Pojasni malo, pliiiiz, znatiželjna sam.
![]()
Pinus, ovo nisi trebao napraviti! ![]() ![]() Ipak, hvala na linku. ![]() ![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Isuse, koliko žice na ovome !!!
Stvarno Bebi, o kakvoj ti izložbi pričaš ? Daj reci ! Ko....gdje....što.....kako....kad....????
|
|
|
|
![]() |
|
Wolfsbane ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 708 |
ej bebi, di ces na izlozbu? da dodjemo to vidjeti!
|
|
velika gorica
|
|
![]() |
|
![]() uh uh...
|
|
velika gorica
|
|
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
Prekrasna boja
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Savršen cvijet @bebolina,
ljepši ne može biti. Novi katalog sjemena
adenium hibrida (klikni) od Mr. KO. |
|
![]() |
|
@Glikica, jedva čekam vidjeti okićenog žuću
![]() Sad samo puno strpljenja, oni pilaju živčeke nestrpljivim gazdama i gazdaricama koliko su spori. Adeniumi s jednostavnim cvjetovima se puno brže otvaraju.
Moji su svi do jednoga dobro napupali.. kao da znaju da polovicom kolovoza idu na svoju prvu izložbu
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Bebi, moj žućo će biti još ljepši od tog tvoga, eto ti sad da znaš
![]() Zezam te malo, naravno, ma svi su lijepi. Žućo stvarno baca cvjetne pupove, čini mi se čak i na onom malom frcoklu što je nekidan krenuo kao nova grančica. Nisam baš 100 % sigurna, ali mislim da baca još jednu granu, isto iznad mjesta cijepa. Ako tako nastavi taj će stvarno biti vrijedan svakog divljenja. Zavirujem u njega nekoliko puta dnevno, pa mi sve sporo ide, ali ide.....
|
|
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Zaista su lijepi......
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Predivan!!!
![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() @Pinus, sad kad vidiš koja je cijena velikih adeniuma počni razmišljati o ogradi od bodljikave žice, a može i 220 w
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 104105106107108 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |