Slavujev vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 214215216217218 282> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prošetati vrtom uvijek je pravi doživljaj
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
nisma mogla odoljeti d a opet ne uđem i ne pogledam tvoj vrt stvarno uživam u njemu....prekrasan je
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
drage moje,
mari miska niho hvala vam, drago mi je vidjeti vas! ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Hvala na divnim pricama i stvarno je uzivanje setati tvojim vrtom!
|
|
![]() |
|
niho hvala!
![]() |
|
![]() |
|
ježevi kod mene žive već dugo. i meni je bilo drago kada sam vidjela da imaju malca. zanimljivo je kako prolaze između biljaka a da nikada ništa nisu slomili. još je nešto zanimljivo u životu ježa-prošlu zimu su mužjak i ženka zimovali na suprotnim stranama vrta a sada , dok odgajaju mladoga su zajedno. |
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga SlavujVk, kako predivne goste imaš u svom vrtu, i to ne jedan nego cijela obitelj, takve životinjice se sve rijeđe viđaju u vrtovima, osobno ih nisam vidjela još od djetinjstva.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Sinoć sam u vrtu uspjela slikati porodicu ježeva.
Došli su na večeru koju im ostavljam svaki dan. Najviše vole meso a pileće kosti su im poslastica. Tata jež je prvi pobjegao i iz grmlja se čulo otpuhivanje. Mama je ostala sa malcem ![]() Pričekala je da i malac pobjegne... ![]() ... a zatim je i ona otišla ![]() |
|
![]() |
|
miska,
od mene za tebe ![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
Draga Anaida ![]() Namjerno ti nisam ništa odgovorila. Znala sam da ćeš se vratiti u moj vrt i pronači priču o leptirima. Htjela sam da vidiš kako isto mislimo. Znam da znaš kuda vode stazice u mom vrtu, da jedna vodi prema melisi čiji čaj donosi lijepe misli i pomaže da lakše prođeš trnovitim putevima koji su čudni ali imaju kraj. sigurna sam da će te ono što nosiš u mislima i u srcu dovesti do rascvjetanih ljetnih gredica da će mrki oblaci postati radost jer donose kišu! |
|
![]() |
|
Andina
FLORAMYE PUSTOLOV MiraK Korijenko Drage cure, hvala vam što ste me posjetile i produžile priču o ovim divnim stvorenjima kojih je sve manje a njihovim nestankom će se puno toga na ovom svijetu promjeniti. Ništa na ovoj planeti nije stvoreno bez razloga i sve što je uništeno i čega više nema, vidimo mi, zaljubljenici u prirodu. Odgovornima je pohlepa ograničila horizonte i bit će prekasno kada shvate "da se novac ne može jesti". ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Tek sam sada, pomnim čitanjem nekoliko tvojih stranica unatrag, naišla na priču koju sam ti (ne znajući da je već tu) poslala na pp..
Kako je lijepa slučajnost koja to nije, jer mi znamo da sve ima svoj smisao i da je sve odgovor na neko postavljeno ili pretpostavljeno pitanje...
Volim ljeto u tvojem vrtu!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() Akebia ![]() ![]() ![]() Dalia "Smokey" ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 214215216217218 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |