Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Dijana7566 - moje dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Dijana7566 - moje dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 27>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Srpanj 2013 u 20:49
Nisa, Betty,smail Niho Dobro mi došle!
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Srpanj 2013 u 13:59
smile57
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2013 u 15:22
Draga Dijana predivno izgleda tvoje pomalo zapušteno dvorište, sviđa mi se onaj niski phlox.smile79
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2013 u 14:21
Originalno poslano od člana dijana7566 dijana7566 napisao:

Originalno poslano od člana Betty Boop Betty Boop napisao:

Biljke si divno uklopila i one ti to dokazuju svojim bujnim cvetanjem smile141 a ova me baš zaintrigirala svojim neobičnim laticama...koja je ovo lepotica? smile78

To je niski phlox

Presladak je!
Ma,divna je ova cvetna družina gde u svakom vrtu saznam za neki,meni nov,cvetakBig smile svakoga dana u svakom pogledu sve više napredujemSmilesmile113
The impossible is often the untried.
Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017

Bodovi: 3089
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2013 u 13:44
Leona31 je ponovila sliku, pa nema smisla da i ja ponavljam, ali mi se jako sviđa ta romantična slika tvog dvorišta.
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2013 u 11:28
Leona,Floramye Glikice hvala na posjeti. Ma od sveg najbolje raste trava i proso koji moje ptičice rastresu. Mogla bi stalno čupati.
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2013 u 11:25
Originalno poslano od člana SlavujVk SlavujVk napisao:

Dijana, tvoje malo dvorište je lijepo i rascvjetano.
Vidim da se veseliš cvijeću a gledajući tvoje dvorište, predožila bih ti da u posude posadiš trajnice koje mogu živjeti u posudama, kojima ne smeta zima i od kojih su mnoge zimzelene.
U podnožju tvog rascvjetanog zida, red posuda sa trajnicama i jednogodišnjim biljkama bi bilo lijepo a tebi bi donijelo još više veselja i uživanja.

Znaš da sam već razmišljala,o tom, ali nisam pametna šta staviti. Htjela bi da cvate, a i da može prezimiti vani jer nemam prostor za zimovanje. Imaš li kakav savjet ili prijedlog.
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2013 u 09:44
Pokazujem tvoje dvorište kćerki i zajedno se divimo. I da samo znaš da jedan slatki , mali par, širom otvorenih okica, isto gledao ( iz bakinog krila), moš mislit, šarenoooooo !!!
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1337
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2013 u 08:48
Zašto kažeš da je zapušten! Naprotiv, izgleda lijepo, bujno i rascvjetano!

smile106
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2013 u 08:00
Mnogo lepih i raznovrsnih biljaka, i meni licno se svidja sve ja to nista nebih dirala,ova mi je nekako najvise privukla paznju

Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2013 u 07:46
Dijana, tvoje malo dvorište je lijepo i rascvjetano.
Vidim da se veseliš cvijeću a gledajući tvoje dvorište, predožila bih ti da u posude posadiš trajnice koje mogu živjeti u posudama, kojima ne smeta zima i od kojih su mnoge zimzelene.
U podnožju tvog rascvjetanog zida, red posuda sa trajnicama i jednogodišnjim biljkama bi bilo lijepo a tebi bi donijelo još više veselja i uživanja.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2013 u 07:13
Pustolov Dadinice hvala na posjet i pohvali, ali ja nekako nisam zadovoljna ove godine. Pogotovo s gredicom gdje je klematis i ruža i ispod još svašta nešta. Sve mi djeluje pretrpano i morala bih sve počupati i kreniti iz početka,a meni žao svakog cvijetka.
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2013 u 07:09
Originalno poslano od člana Betty Boop Betty Boop napisao:

Biljke si divno uklopila i one ti to dokazuju svojim bujnim cvetanjem smile141 a ova me baš zaintrigirala svojim neobičnim laticama...koja je ovo lepotica? smile78

To je niski phlox
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2013 u 23:56

The impossible is often the untried.
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2013 u 23:33
Famozni zid je rascvjetan.... ma, sve ti lijepo izgleda. 
Izgleda da je ova godina blagonaklona cvijeću.
smile55
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2013 u 23:32
Sve je predivno,a zadnja slika ko san kako je divno uredjeno dvoriste.Thumbs Up
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.

Seneka
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2013 u 23:10

Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017

Bodovi: 3089
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2013 u 23:10

Dijana7566, jako ti je lijepo cvijeće, ne vidi se nikakva zapuštenost, naprotiv smile55

Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2013 u 23:02
Poneka cvećka kao naprimjer ova plava ljepotica me ipak uveseljva

ili naprimjer ovi slakovi koji me svako jutro razveseli novim cvijetićem

Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2013 u 22:55
Nakon više od mjesec dana strke i raznih peripetija evo i nekoliko cvijetaka iz mog polu zapuštenog dvorišta

Nemogu reči da sam ove godine zadovoljna mojim cvijećem, ali koliko sam ih njegovala toliko sam i dobilaUnhappy
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 27>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.