Dijana7566 - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 27> |
Korisnik | ||
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Nisa, Betty,smail Niho Dobro mi došle!
|
||
Pozdrav iz Osijeka
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
![]() |
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
![]() |
||
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
|
Draga Dijana predivno izgleda tvoje pomalo zapušteno dvorište, sviđa mi se onaj niski phlox.
![]() |
||
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
||
![]() |
||
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
|
Presladak je! Ma,divna je ova cvetna družina gde u svakom vrtu saznam za neki,meni nov,cvetak
![]() ![]() ![]() |
||
The impossible is often the untried.
|
||
![]() |
||
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
|
Leona31 je ponovila sliku, pa nema smisla da i ja ponavljam, ali mi se jako sviđa ta romantična slika tvog dvorišta.
|
||
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
||
![]() |
||
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
|
Leona,Floramye Glikice hvala na posjeti. Ma od sveg najbolje raste trava i proso koji moje ptičice rastresu. Mogla bi stalno čupati.
|
||
Pozdrav iz Osijeka
|
||
![]() |
||
|
Znaš da sam već razmišljala,o tom, ali nisam pametna šta staviti. Htjela bi da cvate, a i da može prezimiti vani jer nemam prostor za zimovanje. Imaš li kakav savjet ili prijedlog. |
||
Pozdrav iz Osijeka
|
||
![]() |
||
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
|
Pokazujem tvoje dvorište kćerki i zajedno se divimo. I da samo znaš da jedan slatki , mali par, širom otvorenih okica, isto gledao ( iz bakinog krila), moš mislit, šarenoooooo !!!
|
||
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
||
![]() |
||
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
|
Zašto kažeš da je zapušten! Naprotiv, izgleda lijepo, bujno i rascvjetano!
![]() |
||
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
||
![]() |
||
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
|
Mnogo lepih i raznovrsnih biljaka, i meni licno se svidja sve ja to nista nebih dirala,ova mi je nekako najvise privukla paznju
![]() |
||
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
||
![]() |
||
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
|
Dijana, tvoje malo dvorište je lijepo i rascvjetano.
Vidim da se veseliš cvijeću a gledajući tvoje dvorište, predožila bih ti da u posude posadiš trajnice koje mogu živjeti u posudama, kojima ne smeta zima i od kojih su mnoge zimzelene. U podnožju tvog rascvjetanog zida, red posuda sa trajnicama i jednogodišnjim biljkama bi bilo lijepo a tebi bi donijelo još više veselja i uživanja. ![]() |
||
![]() |
||
|
Pustolov Dadinice hvala na posjet i pohvali, ali ja nekako nisam zadovoljna ove godine. Pogotovo s gredicom gdje je klematis i ruža i ispod još svašta nešta. Sve mi djeluje pretrpano i morala bih sve počupati i kreniti iz početka,a meni žao svakog cvijetka.
|
||
Pozdrav iz Osijeka
|
||
![]() |
||
|
|
||
Pozdrav iz Osijeka
|
||
![]() |
||
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
|
Biljke si divno uklopila i one ti to dokazuju svojim bujnim cvetanjem
![]() ![]() ![]() |
||
The impossible is often the untried.
|
||
![]() |
||
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
|
Famozni zid je rascvjetan.... ma, sve ti lijepo izgleda.
Izgleda da je ova godina blagonaklona cvijeću. ![]() |
||
Pozdravi iz Baranje!
|
||
![]() |
||
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
|
Sve je predivno,a zadnja slika ko san kako je divno uredjeno dvoriste.
![]() |
||
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
||
![]() |
||
|
Pozdrav iz Osijeka
|
||
![]() |
||
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
|
Dijana7566, jako ti je lijepo cvijeće, ne vidi se nikakva zapuštenost, naprotiv |
||
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
||
![]() |
||
|
Pozdrav iz Osijeka
|
||
![]() |
||
|
Pozdrav iz Osijeka
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |