Katružin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
WooW kako lijepi javor i žganci
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Baš mi je pasala šetnjica lepim međimurskim vrtom, susjedo !! Cvjetan, bujan, predivan !!
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Krasan vrt,puno truda i rada.
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Vizitu sam obavila, med svim cvjetjem povrće me oduševilo, kako ti sve izgleda zdravo i bujno, kao da povrću kod tebe ne smeta ova hladnoća.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Krasan povrtnjak, još ljepši vrt!!!! Zlatna kiša me doslovno oborila s nogu.
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
ima posla u tebe ...svaka čast...
![]() ![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Klimatise
![]() ![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() bravo i za ukrasno grmlje..a i za povrće (šparoge ![]() |
|
![]() |
|
katruža ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Ne samo katruže, i ružice su u tvom vrtu bujne i cvjetne, prekrasno.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
marta78 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2010 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 285 |
Sve je prekrasno, uredno, njegovano... fali jedino sučano nebo,
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Ruže i klematisi obaraju s nogu
![]() |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
katruža ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
jutarnja kavica u tvom vrtu.....predivno
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
marta78 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2010 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 285 |
jako ljepo,
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
CARICEEEEEEEEEEEE
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Ja malo šetala i vidjela cytisus Zeelandia, mi toga u mom kraju imamo svuda, i jako ga se teško rješiti. Zovemo ga još i "zelenika", stvarno je lijep ali za nas je to korov. Oprosti vrjeđam tvoj cvijet. Ha ha ha
A vrt ti je za past u nesvjest sve skupa, i nameće mi se pitanje - Dali vi uopće spavate kad to sve stižete? jer neznam što je ljepše vrt ili cvijeće. ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |