Slavujev vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 216217218219220 282> |
Korisnik | ||
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bas sam uzivala u ovoj cvetnoj raskosi,korpa sa suvim cvecem je pravi hit
![]() |
||
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
|
Ja sam daleko od te rijeci "uskoro" i dugo cu jos stvarati i planirati,a dobro znas i sama da vrt nikad nije gotov,pa i kad se cini da je,rodi se neka nova ideja u glavi
![]() |
||
![]() |
||
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
|
Anastazija, tako ja zovem astere kojih imam puno vrsta i boja i kojima se jako veselim.
Uskoro će procvjetati i žute pupavice, dvogodišnje i trajnice koje isto obožavam iako uz njihovo cvjetanje već počima mirisati na jesen. |
||
![]() |
||
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
|
![]() |
||
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
||
![]() |
||
|
draga moja Free, uljepšala si mi ovo jutro i nasmijala sam se na tvoj snijeg na cvjetiće.
tako nešto možeš samo ti smisliti i volim tu veselu i šaljivu stranu tvog karaktera. ove godine biljke u mom vrtu kao da se trude koja će više i duže cvjetati. možda im odgovara vrijeme a možda i pozitivna energija koju su ostavili brojni posjetitelji. rekla sam da je više zelen zato što je puno biljaka u pupovima i kada se otvore, početkom 8. mjeseca , vrt će biti u cvjetnim oblacima. tebi Free ![]() |
||
![]() |
||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
Iako ti veliš da je sada u tvome vrtu zelenilo, tvoje slike to demantiraju !!
![]() Tvoj vrt je obojan u sva godišnja doba ! Vjerujem da ni snijeg u njemu zimi nije bijeli i pahuljica, već obojani i na cvjetiće !! ![]() |
||
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
||
![]() |
||
|
mali kaktus
Anastazija hvala! ![]() |
||
![]() |
||
|
uskoro ćeš tako i ti, kada sve posložiš i posadiš ostat će ti samo da uživaš iako je i stvaranje vrta veliko uživanje. hvala ti ! ![]() |
||
![]() |
||
|
hvala na lijepim riječima i drago mi je da si guštala! ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
hvala ti i uvijek si dobrodošla! ![]() |
||
![]() |
||
|
dadinice, želim ti se posebno zahvaliti za ovu poruku. sretna sam što si moj vrt doživjela onako kako ga i ja doživljavam. sretna sam što si gledajući sliku osjetila mir i začaranost mojih stazica unatoč,kako si napisala, životu koji oko njih kipi... hvala ti na priznanju za trud koji je uložen u ovaj vrt ... i veliko hvala što si to sve napisala. ![]() IAKO JE ČOVJEK, SA SVOJIM DUHOVNIM SPOSOBNOSTIMA, OTKRIO VELIKI BROJ PRONALAZAKA, NIKADA NEĆE OTKRITI PRONALAZAK KOJI MOŽE NADMAŠITI PRIRODU PO LJEPOTI, JEDNOSTAVNOSTI I NEPOSREDNOSTI, U ČIJEM STVARANJU NE NEDOSTAJE NIŠTA I NIŠTA NIJE PREKOMJERNO. leonardo da vinci |
||
![]() |
||
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
|
dadinica je napisala tako lijepi komentar da je meni preostalo jedino ![]() |
||
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
Veliko je uživanje šetati tvojim prelijepim vrtom
![]() |
||
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
||
![]() |
||
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
|
Potpisujem sve pohvale do sad i prijavljujem setnju.Nema me par dana i opet neke nove prekrasne slike osvanu
![]() |
||
![]() |
||
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
|
vrt ti je stvarno prelijep, biljke krasne, pravi vatromet boja, tekstura... guštam u slikama
![]() |
||
![]() |
||
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
|
pravi Blagoslov ljeta kod tebe
![]() |
||
![]() |
||
|
Plavuljak (Ceratostigma)
![]() Afrička tratinčica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ratibida ![]() Meksička cinija ![]() Balončić (Platicodon) ![]() Bijeli plamenac ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
petit ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 31 Siječanj 2013 Lokacija: s Status: Offline Bodovi: 349 |
|
Tvoj vrt je oaza mira, spokoja , tišine, sreće i tvoje ljubavi prema prirodi. Hvala ti za to.
I ja ću malo zastati ispod stabla i uživati.
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 216217218219220 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |