Cvece je ukras baste |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 18> |
Korisnik | |
Wanessa ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aralija, potpuno si u pravu,i meni je uvek tesko kad moram da se odlucim koji cvet mi je lepsi i drazi.
Za tebe jedan veliki pozdrav i
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Wanessa ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
Betty, draga ,dok pijem kafu setim se tebe i tvojih "cveckica" . Da znas da si mi puno nedostajala ovih dana...
![]() |
|
![]() |
|
Dadinice, i za tebe jedan veeeliki pozdrav i
![]() |
|
![]() |
|
Leona, evo da ti odgovorim na pitanje za drvenaste ljiljane:
To je nova vrsta ljiljana dobijena ukrstanjem trubastih i orjentalnih ljiljana,rezultat je mirisan,visok cvrsti ljiljan sa krupnim cvetovima.Mogu da narastu do 2,5 m visine za dve godine.Iz jedne lukovice ovih ljiljana nastaje i do 30 trubastih cvetova velicine od oko 20cm u precniku. Cvrste stabljike su siroke 5cm u precniku,tako da im podrska nije potrebna. Za razliku od obicnih ljiljana,listovi ovih vrsta ostaju zeleni cele sezone.Treba im obezbediti mesto koje u prepodnevnim casovima ima dosta sunca,a zasticeno je od najjaceg popodnevnog sunca. Zemlja mora da bude ocedna,kako se voda ne bi zadrzavala.Pred zimu, nadzemni deo stabla treba odseci. Etoto sam nasla u literaturi, ja ih imam prvi put ove godine,posadila sam ih u prolece,i mada su svi nikli (5 lukovica u mix-u), nisu mi svi cvetali. Ali nadam se da ce sledece godine opravdati poverenje! Pozdrav, ![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Kako sam danas lovila nešto vremena vidim da sam kod tebe propustila štošta ali ne zamjeri jer možda je i ovako bolje, uživala sam gledajući, analizirajući i što sad? uvijek je pitanje. Izdvojit nešto bilo bi poražvajuće za drugo i to ne želim jer znam da čovjek uvijek ulaže svu svoju energiju u ono što voli i želi , bez obzira da li uspije ili ne ali kod tebe je vjeruj sve uspjelo jer ovakva raskoš boja i (rekli bi dizajneri) i dezena to dokazuje
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Evo i mene u tvoje cvetno carstvo...kako su ti lepi ljiljani,pravi vatromet boja i sigurno je prava mirisna uživancija popiti jutarnju kaficu u njihovom društvu
![]() Močvarac pleni svojom bujnošću i ogromnim cvetom...predivno izgleda,a ljubičasta gladiola je savršena
![]() ![]() |
|
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Draga moja, ostala sam bez teksta od svega viđenog!
Jedan veeeeeliki
![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Moze sve u paketu
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
![]() |
|
Leona, rado cu ti pokloniti leptirka,mislim da je bolja ideja da ti poklonim scabiosu(ako je nemas) onda ces imati koliko hoces leptira ,jer obozavaju ovaj cvet! A za tebe ,nova vrsta ljiljana,Lillium Tree( drvenasti ljiljan)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Wanesa,setnja uz kafu kroz tvoj vrt...mmmm,bas prija,pozajmi mi leptirka sa druge slike
![]() ![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga Wanessa volim navratiti u tvoj vrt jer znam da ću naći uvijek nove cvijetiće koji kod tebe catu, oduševile su me boje gladiola a hemerokalisi su posebna cvjetna priča kod tebe.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Gute Fee
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Crveno-zuti nadmasuje sve ali i ostalo mi se sve jako dopada !
![]() |
|
![]() |
|
Leona, pazicu je i mazicu je i zvacu je "Djole"... ![]() Malo sam zauzeta ovih dana ,pa nemam vremena da stavljam slike,ali bice uskoro puuuno slika... Za tebe, veeeliki pozdrav, ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Bravo Wanesa,sad je pazi i mazi,vremena imas mlada si cekaj do godine da cveta...i ja se radujem...
![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Wanessa imas predivan vrt
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 18> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |