Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvece je ukras baste
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvece je ukras baste

Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 18>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 385
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2013 u 11:06
Aralija, potpuno si u pravu,i meni je uvek tesko kad moram da se odlucim koji cvet mi je lepsi i drazi.
Za tebe jedan veliki pozdrav i smile79
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2013 u 11:03
Betty, draga ,dok pijem kafu setim se tebe i tvojih "cveckica" . Da znas da si mi puno nedostajala ovih dana...smile79
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2013 u 11:01
Dadinice, i za tebe jedan veeeliki pozdrav i smile78
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2013 u 10:59
Leona, evo da ti odgovorim na pitanje za drvenaste ljiljane:
To je nova vrsta ljiljana dobijena ukrstanjem trubastih i orjentalnih ljiljana,rezultat je mirisan,visok  cvrsti ljiljan sa krupnim cvetovima.Mogu da narastu do 2,5 m visine za dve godine.Iz jedne lukovice ovih ljiljana nastaje i do 30 trubastih cvetova velicine od oko 20cm u precniku. Cvrste stabljike  su siroke 5cm u precniku,tako da im podrska nije potrebna. Za razliku od obicnih ljiljana,listovi ovih vrsta ostaju zeleni cele sezone.Treba im obezbediti mesto koje u prepodnevnim casovima ima dosta sunca,a zasticeno je od najjaceg popodnevnog sunca. Zemlja mora da bude ocedna,kako se voda ne bi zadrzavala.Pred zimu, nadzemni deo stabla treba odseci.
Etoto sam nasla u literaturi, ja ih imam prvi put ove godine,posadila sam ih u prolece,i mada su svi nikli (5 lukovica u mix-u), nisu mi svi cvetali. Ali nadam se da ce sledece godine opravdati poverenje!
Pozdrav,
smile79
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2013 u 17:12
Kako sam danas lovila nešto vremena vidim da sam kod tebe propustila štošta ali ne zamjeri jer možda je i ovako bolje, uživala sam gledajući, analizirajući i što sad? uvijek je pitanje. Izdvojit nešto bilo bi poražvajuće za drugo i to ne želim jer znam da čovjek uvijek ulaže svu svoju energiju u ono što voli i želi , bez obzira da li uspije ili ne ali kod tebe je vjeruj sve uspjelo jer ovakva raskoš boja i (rekli bi dizajneri) i dezena to dokazuje Clap
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2013 u 08:06
Evo i mene u tvoje cvetno carstvo...kako su ti lepi ljiljani,pravi vatromet boja i sigurno je prava mirisna uživancija popiti jutarnju kaficu u njihovom društvusmile64
Močvarac pleni svojom bujnošću i ogromnim cvetom...predivno izgleda,a ljubičasta gladiola je savršenasmile141smile79
The impossible is often the untried.
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2013 u 10:12
Draga moja, ostala sam bez teksta od svega viđenog!
Jedan veeeeelikismile141smile58vrijedne ruke!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2013 u 08:01
Moze sve u paketuLOLLOLLOL, koliki cvet mocvarca....smile141 a kakvi su to novi drvenasti ljiljani???????
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2013 u 07:53
A za kraj, tek procvetao mocvarac
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2013 u 07:51
Originalno poslano od člana Leona31 Leona31 napisao:

Wanesa,setnja uz kafu kroz tvoj vrt...mmmm,bas prija,pozajmi mi leptirka sa druge slikeWink ,kakva lepa boja gladiole,kakvi ljiljani....mene su posteno prevarili,skoro sve zuti....kod tebe je uzivancija...smile55
Leona, rado cu ti pokloniti leptirka,mislim da je bolja ideja da ti poklonim scabiosu(ako je nemas) onda ces imati koliko hoces leptira ,jer obozavaju ovaj cvet!
A za tebe ,nova vrsta ljiljana,Lillium Tree( drvenasti ljiljan)
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2013 u 07:47
Originalno poslano od člana Smail Smail napisao:

Draga Wanessa volim navratiti u tvoj vrt jer znam da ću naći uvijek nove cvijetiće koji kod tebe catu, oduševile su me boje gladiola a hemerokalisi su posebna cvjetna priča kod tebe.smile79
Draga Smail,raduje me tvoja poseta mome vrtu.Pozdrav za tebe

Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2013 u 07:16
Wanesa,setnja uz kafu kroz tvoj vrt...mmmm,bas prija,pozajmi mi leptirka sa druge slikeWink ,kakva lepa boja gladiole,kakvi ljiljani....mene su posteno prevarili,skoro sve zuti....kod tebe je uzivancija...smile55
i pustinja u coveku
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2013 u 09:49
Draga Wanessa volim navratiti u tvoj vrt jer znam da ću naći uvijek nove cvijetiće koji kod tebe catu, oduševile su me boje gladiola a hemerokalisi su posebna cvjetna priča kod tebe.smile79
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2013 u 09:31

Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2013 u 09:25
Gute Feesmile78
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2013 u 18:10
Crveno-zuti nadmasuje sve ali i ostalo mi se sve jako dopada !   Clap
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2013 u 17:46
Originalno poslano od člana Leona31 Leona31 napisao:

Bravo Wanesa,sad je pazi i mazi,vremena imas mlada si cekaj do godine da cveta...i ja se radujem...smile141
Leona, pazicu je i mazicu je i zvacu je "Djole"...smile188 , a kad procveta, ti ces prva videti!
Malo sam zauzeta ovih dana ,pa nemam vremena da stavljam slike,ali bice uskoro puuuno slika...
Za tebe, veeeliki pozdrav,smile78

Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2013 u 17:39
Originalno poslano od člana gioiaa gioiaa napisao:

Wanessa imas predivan vrtsmile64
Hvala ti, Gioiaa na poseti i komentaru,ali  nemam onakvo jezerce i patke kao ti.smile78

Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2013 u 19:18
Bravo Wanesa,sad je pazi i mazi,vremena imas mlada si cekaj do godine da cveta...i ja se radujem...smile141
i pustinja u coveku
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2013 u 16:53
Wanessa imas predivan vrtsmile64
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 18>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,160 sekundi.