Nisini gušti |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 90> |
Korisnik | |
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sve ti je lijepo dalije,hortenzije.... ali prozore si super sredila
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Uhvatila sam malo vremena da pregledam tvoju temu od prve stranice. Sviđa mi se tvoje cvijeće, kamenjar pokraj kuće ti je predivan, a crvene hortenzije su mi se posebno dopale. Ostavljam ti lijepe pozdrave!
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
uzivala sam uz kavu i setnju kroz tvoj vrt ..posebne su mi viisoke dalije
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
11111
![]() ![]() Dijana7566, drago mi je da si došetala
![]() Kamelia, hvala
![]() Andina, hvala na šetnji i pohvalama
![]() Kamenjar, hvala, i ja ih volim, njihovo vrijeme tek dolazi
![]() |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
Nisa, ovim si mi prekrasno uslikanim cvijećem uljepšala dan.
![]() Ali opet me zagolicao kalj, kameni s ružom. A kako sam saznala da moji idu dolje u kolovozu, te ako nije tajna, gdje si ga kupila i po kojoj cijeni. |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
Bucka, još jednom danas
![]() |
|
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
jojjjjjjjjjjjjj,,,pa prekrasno je
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Hvala Niho
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Sve prekrasno, a bijeli ljiljan je poseban.
|
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Nisa, lijepe biljke, kao i uvijek.
Posebno me oduševila biljka na prvoj slici. je li to coreopsis? A crvena raskuštrana ljepotica, je li to slavonka? ![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Toliko lijepog je u tvom vrtu, melem za oči a nahrani dušu nas putnika namjernika
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
opet sam malo prošetala...
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Karli, hvala
![]() SlavujVk, hvala, biljka je coreopsis verticillata Route66, lijepa mi je, samo trebala je biti 30 cm visoka, pa sam ju stavila u kamenjar, a ona raste li raste. A crvenu ljepoticu sam stavila za tebe.
![]() Aralija, hvala na posjetu
![]() Niho, samo ti dođi, volim te vidjeti u svom vrtu
|
|
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
hvala ti Nisa za crvenu ljepoticu.
kada ocvjeta oreži joj samo cvjetne stapke, ako režeš grane može uginuti. iz pazušaka će potjerati nove cvjetove a na godinu ćeš imati veliki grm. vidjet ćeš kolko će još ove godine potjerati mladih biljčica iz korjena. ![]() |
|
![]() |
|
Hvala Slavuj, nisam to znala za rezanje, a već je potjerala dvadesetak cm dalje debelu mladicu, jedva sam skužila šta je, jer su sitni listići
|
|
|
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Oduševljena sam svakim kutkom tvoga vrta...divno složene biljke!Prelepo!
|
|
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
hvala Betty, drago mi je da si navratila
|
|
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Nista da izdvojim,sve je tako lepo tako sveze kao da sam tu negde izgubljena u lepoti tvoga vrta.....
![]() ![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 90> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |