Slavujev vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 282> |
Korisnik | |
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Fizostegija ![]() ![]() Cvijetni pupovi fratarskog papra ![]() Prvi cvjetići ceratostigme ![]() Lysimachia "clethroides" ![]() Gute,pozdrav! ![]() Monarda fistulosa ![]() ![]() Žuti jarmen po suncu ![]() I navečer ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Kava slikaaaaa,mislim na poslednju...kakav mir..usnulost...vecernja tisina.... u mislima protkana pesmom zrikavaca.pogled na nebo...uh Slavuju,prelepo...
![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Leona hvala.
Žuti jarmen dugo cvjeta i svaki dan u predvečerje spusti svoje latice a u jutro ih opet podigne. Zašto, voljela bih znati. ![]() |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
SlavujVK,ma ovo je super, dodje ti dva u jednom,po danu jedna po podne druga forma cveta,u svakom slucaju stvarno je lepo a ja i volim najvise zuto i plavo cvece..
![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Obožavam žuto cvijeće. Žuto. Prekrasno.
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
zamislim se što reći i dalje neznam predivno,predivno...filmić također-
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Prijavljujem šetnjicu.....Uživala sam.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
žuti jarmen mi je poseban zbog načina na koji ide "spavati" većina cvjetova na večer zatvara svoje latice a ova prelijepa biljka ih spušta, i tako dan za danom. koje boje cvijeća najviše volim, to još nisam odlučila jer je svaka posebna i na svoj način prelijepa . ![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Stvarno je posebna biljka taj jarmen! Moram ponoviti svoje divljenje - vrt ti je stvarno prekrasan!
![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Vrt ti je kao i uvijek,prekrasan.Ovaj put si me oduševila sa buketima na sušenju i lavandom.
![]() |
|
![]() |
|
žutom bojom cvijeća darujete veliku količinu energije, ono predstavlja novi početak, sreću i prijateljstvo. Stručkom žutog cvijeća ćete otjerati ružne oblake. Ako želite od nekoga izmamiti široki osmjeh, poklonite mi žutu ružu, žuti ljiljan koji nosi poruku "hodam po oblacima",žutu orhideju osobi koja vam je jako važna u životu. I na kraju ove žute priče-poklonite najsretniji cvijet na svijetu koji ima oblik sunca, poklonite suncokret ! Onome kome ga darujete, darovati ćete svoju odanost i poželjeti dugovječnost! ![]() |
|
![]() |
|
niho, hvala ti! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
sunceee, jako mi je drago da si tu!
![]() |
|
![]() |
|
Fizostegija mi je jako draga jer je jednostavna, nezahtjevna i dugo cvjeta. Sada čekam cvjetiće od ružičaste koja je puno niža i kasnije procvjeta. Ono lila nije jorgovančić. Ti lila lebdeći cvjetići su verbena bonariensis, biljka koja ima jako malo listova i ispod koje mogu rasti druge biljke. Njezini cvjetovi lebde iznad vrta od kraja proljeća do prvih mrazeva a oko nje uvijek ima mnoštvo leptira, pčela iostalih kukaca. ![]() |
|
![]() |
|
cvijeće sušim svake godine i uživam u tim buketićima. jednom je netko komentirao da suho cvijeće djeluje sjetno . meni je ono zaustavljeni djelić ljeta i zimi me podsjeti na vrt koji je u to vrijeme bio pun života i mirisa. Lavandu sam ove godine kasno ubrala i ne mogu je ostaviti u snopićima jer jako opada. zato ju skupljam u vrećice i od njezinih cvjetića ću praviti jastučiće. ![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Kad su cvijetale proljetnice ,mislila sam, da tvoj vrt ne može obući ljepše ruho, sad vidim da nisam bila u pravu!!!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |