Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - enrikova nona - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

enrikova nona - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 127128129130131 221>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2013 u 09:41
Draga Nona, kod tebe su ruže doista prekrasne, koliko lončanica imaš, treba to sve pozalijevati, svaka čast.smile79
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2013 u 16:11
Smail draga nije to ništa kad se uživa onda nije teško
kod mene ove godine najviše ima jednogodišnjeg kokotića , a bumbara i pčela na njemu nebrojeno

<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2013 u 16:21
ukrasna facelija

<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Karli View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
2. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 1352
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Karli Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2013 u 21:00
Šetala sam malo i uživala u plavim cvjetićima.
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2013 u 21:04
predivno ti je cvijece en ,sad kad vidim ciniju pitam se zasto meni niti jedna nije niknula,ni cinija ,ni kadaifa niti cosmos ,najlakse cvijece za uzgoj al bome ni jedna sjemenka nije nikla ...a tvoja .moja grancica me uvjek sjeti na tebe ,blizu mi je pa je gledam cim izađem van
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2013 u 21:56
Prekrasan clematis,kokotići,ruže,ma sve ti super izgleda.I moj Aichryson je jednako tako lijep.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2013 u 00:26
Prekrasno, kod tebe se uvijek ima što vidjeti
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2013 u 00:00
Draga Nona , sve sam vidjela i sve mi je lijepo : i kokotici i ruze i sve sve ostalo !     
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2013 u 09:05
smile211
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2013 u 09:41
Originalno poslano od člana Karli Karli napisao:

Šetala sam malo i uživala u plavim cvjetićima.

evo još jedan plavi samo za tebe, ove godine stvarno imam puno plavog cvijeća

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2013 u 09:44
Originalno poslano od člana kamenjar kamenjar napisao:

predivno ti je cvijece en ,sad kad vidim ciniju pitam se zasto meni niti jedna nije niknula,ni cinija ,ni kadaifa niti cosmos ,najlakse cvijece za uzgoj al bome ni jedna sjemenka nije nikla ...a tvoja .moja grancica me uvjek sjeti na tebe ,blizu mi je pa je gledam cim izađem van

kao da si čitamo misli, ovo ja imam pred vratima

a što se tiće sjemena ja sam odustala od kupovnog rijetko koje nikne, sijem samo što uhvatim sama ili se samo rasije ili dobijem od dragih forumašica
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2013 u 09:47
Originalno poslano od člana Camellia Camellia napisao:

Prekrasan clematis,kokotići,ruže,ma sve ti super izgleda.I moj Aichryson je jednako tako lijep.

jedan usamljeni za tebe, drago mi je da ti aichryson dobar

smile79
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2013 u 09:50
Originalno poslano od člana moon moon napisao:

Prekrasno, kod tebe se uvijek ima što vidjeti

evo za tebe clematis na novoj lokaciji, uz žicu prema povrtnjaku

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2013 u 09:54
Originalno poslano od člana gute Fee gute Fee napisao:

Draga Nona , sve sam vidjela i sve mi je lijepo : i kokotici i ruze i sve sve ostalo !     

draga gute Hugza tebe slika iz mog kamenjara

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2013 u 09:56
Originalno poslano od člana Leona31 Leona31 napisao:

smile211

draga Leona ovaj slak je nikao za par dana

niće i ostalo malo sporije smile79
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2013 u 10:07
Ništa drugo ne mogu reći osim smile211
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2013 u 07:01
Originalno poslano od člana enrikova nona enrikova nona napisao:

smile211

Mislim da sam ja srecnija od tebe,bas bas sam se obradovala,naravno da neke od tih semena moras malo duze cekati,nemoj cackati kao jaLOLpa poremetim klice i od nicanja nista,sredila sam visegodisnji delfiniumAngry....e,bas sam srecna zbog tebe....smile91
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2013 u 09:07
Originalno poslano od člana dadinica dadinica napisao:

Ništa drugo ne mogu reći osim smile211

Hug
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2013 u 09:09

Originalno poslano od člana enrikova nona enrikova nona napisao:

smile211

Mislim da sam ja srecnija od tebe,bas bas sam se obradovala,naravno da neke od tih semena moras malo duze cekati,nemoj cackati kao jaLOLpa poremetim klice i od nicanja nista,sredila sam visegodisnji delfiniumAngry....e,bas sam srecna zbog tebe....smile91

smile79još jednom, ne čačkam, samo redovno zaljevam
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2013 u 22:26
kod mene danas najljepše cvjetaju margarete

clematis je vrhuncu cvatnje

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 127128129130131 221>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,320 sekundi.