Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Slavujev vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Slavujev vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 219220221222223 282>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 5 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2013 u 22:28
Vrt ti je kao i uvijek,prekrasan.Ovaj put si me oduševila sa buketima na sušenju i lavandom.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014

Bodovi: 3306
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2013 u 22:24
Stvarno je posebna biljka taj jarmen! Moram ponoviti svoje divljenje - vrt ti je stvarno prekrasan! ClapPored sveg ostalog, oduševila me rascvjetana fizostegija i cijela ona kombinacija biljaka na prvoj slici ove stranice. Ono lila u prednjem planu - je li to jorgovančić (Hesperis matronalis)? Ako jest, napiši, molim te, koju riječ o njemu. Dobila sam sjeme pa da vidim isplati li se sijati. Hvala unaprijed!
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik)
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2013 u 22:14
smile39
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2013 u 21:52
Originalno poslano od člana Leona31 Leona31 napisao:

SlavujVK,ma ovo je super, dodje ti dva u jednom,po danu jedna po podne druga forma cveta,u svakom slucaju stvarno je lepo a ja i volim najvise zuto i plavo cvece..Wink
Leona, draga, hvala ti.
žuti jarmen mi je poseban zbog načina na koji ide "spavati"
većina cvjetova na večer zatvara svoje latice a ova prelijepa biljka ih spušta, i tako dan za danom.
koje boje cvijeća najviše volim, to još nisam odlučila jer je svaka posebna i na svoj način prelijepa .
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2013 u 07:54
Prijavljujem šetnjicu.....Uživala sam.....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2013 u 23:03
zamislim se što reći i dalje neznam predivno,predivno...filmić također-smile64 baš ti je sve predivno
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2013 u 12:24
Winkprekrasno
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Karli View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
2. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 1352
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Karli Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2013 u 10:36
Obožavam žuto cvijeće. Žuto. Prekrasno. Clap
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2013 u 06:55
SlavujVK,ma ovo je super, dodje ti dva u jednom,po danu jedna po podne druga forma cveta,u svakom slucaju stvarno je lepo a ja i volim najvise zuto i plavo cvece..Wink
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2013 u 07:45
Leona hvala.

Žuti jarmen dugo cvjeta i svaki dan u predvečerje spusti svoje latice a u jutro ih opet podigne.
Zašto, voljela bih znati.
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2013 u 23:33
Kava slikaaaaa,mislim na poslednju...kakav mir..usnulost...vecernja tisina.... u mislima protkana pesmom zrikavaca.pogled na nebo...uh Slavuju,prelepo...

Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2013 u 14:38

Fizostegija

Cvijetni pupovi fratarskog papra

Prvi cvjetići ceratostigme

Lysimachia "clethroides"

Gute,pozdrav!

Monarda fistulosa

Žuti jarmen po suncu

I navečer

Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2013 u 23:41
hvala Lantana,
oni bijeli cvijetići su isto vrsta stolisnika-achillea ptarmica, perle.
jako dobar u svježim buketima i za suhe aranžmane.
do jeseni će procvjetati još jednom.

kraljevski ljiljan ima jači, drugačij i meni ljepši miris od antunovog.
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2013 u 23:29
Vidim da je bila berba lavande i stolisnika, neznam što je ono s bijelim cvijetovima. Vrt je u prekrasan, a film je jako dobar Clap. Sad sam vidjela da se ovi tvoji kraljevski ljiljani razlikuju od ljiljana Sv Ante, stvarno su prekrasni, neznam da li imaju tako intenzivan miris kao Antunovi.
život je more
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2013 u 22:49
Karli, hvala za ponovljenu sliku, drago mi je da ti se svidjela.
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2013 u 22:47
Originalno poslano od člana korijenko korijenko napisao:

Predivan filmić......uživala sam..posebno u ljiljanima i na kraju u monardama Hug

hvala korijenko
drago mi je da si uživala.
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2013 u 22:44
Originalno poslano od člana OTOK OTOK napisao:

E, da. Kad vidim ovakve vrtove uvijek iznova žalim za jednim ravnim terenom sa dobrom zemljom.
Nažalost moram se snalaziti u mom vrtu na "katove" i sa mojim kamenjem.

Vrt za uživanje.
OTOK, dobrodošla .
ti žališ za ravim terenom a mi koji ovdje živimo žalimo što nam je zima skoro pola godine i što nam nedostaje sunca kojeg vi imate puno više.
naše biljke su "istrenirane" da moraju na brzinu narasti, procvjetati i stvoriti sjeme ,tako da se, pogotovo prošlih godina, stvori prava zbrka u vrtu, u isto vrijeme cvjeta jako puno biljaka i nema više pravila kada što treba cvjetati.
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2013 u 22:33
Smail

miska

Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2013 u 22:31
Originalno poslano od člana kamenjar kamenjar napisao:

tvoj sam redovni gost,ne ostavljam trag jer nemam sta da napisem ,uđem u vrt ,pogledam ga ,uzivam u njemu i tako svako malo...ostavljam ti pozdrav i samo nam salji slikice da uzivamo u tvom raju..e da,tvoje -moje biljke su predivne ,pazim ih i uzivam u njima

draga kamenjar,
drago mi je da uživaš u mom vrtu i sretna sam zbog mojih-tvojih biljčica.
Na vrh
Karli View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
2. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 1352
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Karli Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2013 u 21:57
Kako je ovo lijepo.  Obožavam ovakve stvari. Svaka čast. Prekrasno.smile93

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 219220221222223 282>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,547 sekundi.