Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 114115116117118 407> |
Korisnik | ||
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Glikice, moraš stvoriti
uvjete da se oko korijena izmjenjuju zrak
i vlaga. Supstrat treba biti propustan i hranjiv.
ps. zamijeni položaj adeniuma sa epifitskim kaktusom. Kaktus
premjesti u sjenu da povrati zelenu boju a na njegovo mjesto- direktno sunce
premjesti adeniume. |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
Riječ je o truleži
![]() Van s njim iz zemlje i na sušenje negdje u hladovinu, možda ga tako spasiš od propadanja
|
||
![]() |
||
![]() |
||
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
|
Glikice, da ga nisi možda previše zalijevala? Ovih je dana zahladilo pa ja svoje manje zalijevam upravo zbog straha da ne strunu.
|
||
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
||
![]() |
||
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
|
Narode moj, imam problem: prije par dana mi se pojavio čudan crni vrh na jednoj grančici, odrezala sam ga do zdravog tkiva i mislila da je to nešto slučajno. No danas opet ista stvar na drugoj grančici koju sam , naravno, opet odrezala, ali sad sam već zabrinuta. Evo kako to izgleda, pa dajte, ako netko naslućuje ( zna) o čemu se radi, pomagajte, plizz !
![]() Uploaded with ImageShack.us |
||
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
ha, ha, nosi ga kao cjepanicu, kako su krasni
|
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
|
Uh, baš je lijep !!!
|
||
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
Smoto
![]() |
||
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
||
![]() |
||
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
|
Smoto je krasan !
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() Jednostavno smo se on i ja dogovorili, on je bedaček a ja tvrdoglavko
![]() Evo još jednog kojemu sam zimus uskratila jelo i pilo. Njega sam povrh svega rezuckala za reznice, i on puca po šavovima.
![]() Njegovo veličanstvo Poppy
|
||
![]() |
||
![]() |
||
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
|
eh da je meni koji bedaček.kako je uopće postao bedaček.čime si ga natjerala da to radi
|
||
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
Strašan bedaček razveseljuje svoju gazdaricu ![]() ![]() Pinus,prelijepi su ti! ![]() |
||
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
"strašan" je Bebolina.
|
||
|
||
![]() |
||
|
@Pinus, krasni su ti adeniumi
![]() Ni ne trepnu na orezivanje, samo se zgusnu. Tako sam ja ovog mog "pijanduru" orezala da se zgusne i eto na fotki rezultata
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() Klikni na fotku, pa kad ti se otvori prozorčić klikni još jednom, vidjet ćeš da svaki pup ima cvjetni pup
![]() Namjerno sam vam tako uplodala fotku da vidite šta bedaček radi
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Da ih mogu sa sigurnošću staviti u dormanciju slično kao kaktuse bilo bi odlično. nažalost nije
tako. No, mislim da ću za početak povećati gužvu na
policama. Umjesto 2 adeniuma ići će 3 na policu umjesto 3 staviti ću 4 itd. . .
Dobro je ! ja sam za
ako si i ti za. Bizmis je biztnis, propasti ne možemo a to je glavno!
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 114115116117118 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |