Anđeoske trublje - brugmansije |
Odgovori | Stranica <1 6667686970 80> |
Korisnik | ||
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Prvi je procvjetao i krasan je, ima još dosta koji se tek trebaju otovriti. Lisne uši sam potamanila i gledam taj jučerašnji bijeli cvijet danas izgleda kao na tvojoj slici - rozi. Sad ne znam da li on tako mijenja boju ili je možda rozi, a ne bijeli. Vani je nevrijeme pa ne mogu slikati. Drugi pelcer roze brugmansije mi je gotovo otišao, no na koncu je ipak potjerao iz korijena. Sad je to mala iljčica, jedva 4-5 cm. evo slike: |
||
Sponzorirani linkovi | ||
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Kad se truba tek otvori je bijela, drugi dan poprimi boju kakva je -roza. Znači da je ova malička bijela. Imam i ja jednu takvu ljenčinu, ali bude i ona ok |
||
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
||
Alisa12345
Novo sjeme Pridružen: 24 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 8 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
znači roza je, a malecka je bijela. Tjera ona takva mala tri grančice istodobno, ma sredio ju je onaj nalet zime nakon lijepog vremena još zimus. Odmah je hladan vjetar sredio dvije nove grančice i od tad ni makac. No nisam ju htjela baciti i dobro da nisam. odjednom iz krijena vidjela sam sićušnu grančicu i evo, sad je tek s toplim vremenom počela rasti. Bila sam uvjerena da je toa mala roza, eto - iznenađenje. Dodala sam željezo i gnojivo i mislim da dobro ova velika roza izgleda. Tijekom dana na ovoj poziciji ima i direktnog sunca i hlada. Ne znam da li da ju ostavim tako ili da ju na direktnije sunce stavim?
|
||
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Alisa12345,dobro nam došla,
razumijem tvoje zadovoljstvo, no hajde prvo sakupi dovoljan broj postova pa ćeš onda dogovarati razmjene pelcera na pm ili preko teme Oglasi |
||
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
||
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Moje su još bez lišća ( zapravo jako sporo rastu novi listovi ). Dodala sam kan, željezo, polijevam ali nekako su dosta jadne. Glavno da su žive pa će se oporaviti ( nadam se ).
|
||
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
||
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Mea culpa
|
||
|
||
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
|
||
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Bebolina, hvala na savjetu.... Već sam prskala s nekim sredstvom ali morat ću ponovo s nečim što će zaista koristiti....
|
||
|
||
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
|
||
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
oki doki. Onda neka ostane na toj poziciji |
||
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
|
||
Wolfsbane
Mladi grm Pridružen: 11 Ožujak 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 708 |
Odgovor Opcije poruke Hvala(1) |
|
joj nemojte actaru, actara je insekticid, ne akaricid, i to insekticid iz grupe neonikotinoida za koje je dokazano da mogu uzrokovati eksploziju nametnika iz grupe grinja (crveni pauci i sl) tako da oslabljuju prirodnu zastitu biljaka i vjerojatno ubijaju prirodne predatore grinja:
http://www.plosone.org/article/info%3Adoi%2F10.1371%2Fjournal.pone.0062620 tu su izlistani neki akaricidi: http://pinova.hr/hr_HR/katalog-proizvoda/sredstva-za-zastitu-bilja/insekticidi/akaricidi
|
||
velika gorica
|
||
Ivany
Pustio korijenje Pridružen: 26 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 347 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
prelijep
|
||
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
||
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
krasan je, i moj bjelko je ustvari rozi. Uskoro će biti još trubica. Koliko traje cvijet?
|
||
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Vidjela sam da kod mojih ima sitnih pupova...... Baš se veselim.....
|
||
|
||
Odgovori | Stranica <1 6667686970 80> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |