Malo smo se ponovili... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 49> |
Korisnik | |
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ajme to je slikano s mobitelom pa mi izbliza bas ne ispadne kako treba - bude dosta mutno
ali evo pokušaj ![]() andrea kaže da ima tema o njoj, idem je pokušati naći pa ću ti staviti link |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Natalija, možešli uvečati sliku od japanske ili kineske mirte, jer mi se čini da ja ista biljka koju imam a neznam kako se zove.
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
onda si stručnjak za nju pa te molim lijepo da mi napišeš nešto više o njoj tj. o njezi
što voli, koliko voli - vode, svjetla, temp., prezimljavanje... a da otvoriš temu na nekom pdf-u gdje ona spada ? u trajnice? |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Japansku mirtu, natalija! Moja je uspjela od prošle godine preživjeti sve torture od farbe za brodeke i avione u podrumu MM, gdje sam je smjestila prek zime, pa do naglog izlaska na sunce
![]() ![]() Zvončike su ![]() |
|
![]() |
|
monstera je baš slatka, a tek kad naraste
![]() ja sam se nekako naučila kontrolirati - bar što se sobnog tiče nije da nemam mjesta, ali ne volim pretrpavati a još kad zahladi pa kad moram sve unijeti u kuću... zato sam ja danas pazarila 2 karpatske zvončike ![]() ![]() i prije par dana jednu japansku mirtu (ili kinesku ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Jučer smo se ponovili za jednog monstruma koji je još u razvoju!
Ljubav na prvi pogled! Tropi- u tvom SKonzumu - bagatela! Piše na etiketi Monstera Delic.dia14. Imaju krasno zdravo cvijeće- začuđujuće i zaposlenicu koja zna o cvijeću! Evo našeg monstruma ![]() Sad ga malo preseliti i čekati da zauzme puuuno prostora! Kolko cveća sad već imam mislim da bum namještaj preselila van! A tek kad naraste ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Zanimljive biljkice,večinu nikad vidjela nisam.Ako ti pomogne,na zadnjoj slici je runolist(ja ga nedavno kupila)
|
|
![]() |
|
triša i ja naj volem plavo
![]() |
|
![]() |
|
je to je platycodon g. imam ga i ja u vrtu
kupljen je isto tako u teglici, već rascvjetan pa sam ga samo prebacila u vrt prezimljava bez problema - u dalmaciji sam tj. nakon ljeta i cvatnje se posuše stabljike, formira čahurica sa sjemenom koje treba samo porezati kad se posuše i u (kasno) proljeće opet potjera iz zemlje iako napravi sjeme nakon cvatnje, mislim da se ne može razmnožiti sjemenom jer nisam primjetila niti 1 novu biljku čak mislim da raste iz lukovice ja bi ga željela preseliti na drugo mjesto, ali me strah dirati i čeprkati po zemlji da ga ne koknem pa ga puštam da stoji gdje je ... dok ne naiđem na njega opet - u dućanu ![]() |
|
![]() |
|
katruža ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ajme ja luda za plavim cvjećem, a tako ga malo imam, otkrij što je ovo plavo i odmah idem tražiti, predivno ti je sve, ali plavo je plavo.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
katruža ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
Danas sam prerano išla u trgovinu i kako još nije bila otvorena ,a cvjećara je, malo sam pregledala i ovo mi se svidjelo
![]() ![]() mislim da je timijan, sasvim niski
![]() ![]() runolist
![]() Moram još otkriti šta je šta, ali znam da su trajnice.
|
|
![]() |
|
dugokosa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 886 |
opet sam si kupila tri cvijeta kad sam išla jučer sa šogoricom po flance za njezin vrt ,nemrem odolit kad dođem u rasadnik i pogotovo kad vidim nekaj nivoga ,jednu fuksiju visoku već 70 cm samo kaj nije razgranata i neka dva cvijeta, ja nemrem zapamtiti imena
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Presladak je i već ga vidim u tvojoj kopanjici, a čudno mi je vrijeme cvatnje, jer moji cvatu kasnu jesen i rano proljeće.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
To je Ficus deltoidea (Ficus diversifolia) ![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
maya ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 501 |
Jel to ona knjiga od Mladinske,ta mi je u planu!Gledala sam je na sajmu knjiga bila je 90 eura.
![]() |
|
Nije isto zivjeti i biti ziv!
|
|
![]() |
|
Branka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
maya, , nisi jedina , tako i moj reagira kad ja dođem doma sa novom knjigom , uvijek me pita -pa zar ima još neka da je nisi kupila a kod kuće već se polica objesila od težine koliko ih ima , nekoliko godina stare flore , pa vrtovi i sva moguća izdanja koja sam mogla kupiti , zadnja je enciklopedija vrt - 700 kn
![]() |
|
![]() |
|
maya ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 501 |
Ovoga puta sam se ponovila sa Dvije knjige o cvijecu.Larousova enciklopedija cvijeca i Cvijece za terase.Cijena prava "sitnica" 500kn.MM je dobio nervni slom
![]() ![]() |
|
Nije isto zivjeti i biti ziv!
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Dada28 , fikus ti je super i ja ih jako volim, ali nisi napisala kako se zove???
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |