Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - dadinicino dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

dadinicino dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8283848586 139>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2013 u 15:07
Blue skyHug

Prava je šteta što ljiljanima zbog ovih vrućinčina cvijet kratko traje....
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2013 u 15:33
Nakon dužeg vremena svratih i oduševljena sam viđenim ali to je i za očekivati kod tebe, ne želim izdvajati ništa da ne uvrijedim koji cjetić Wink
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2013 u 17:55

dadinice cvijeće ti je jako lijepo.nadam se da te je led i nevrijeme zaobišlo

-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2013 u 18:07
Aralija, hvala tiEmbarrassed
Drago mi je kad svratiš.
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2013 u 18:09
Ajama,Hug.
Na svu sreću, ovog puta nas je zaobišlo... 
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2013 u 18:46
 Eeeej draga , evo i ja malo zalutala do tebe!  Danas kad sam čula za nevrijeme, odmah sam se sjetila tebe i došlo mi je tako žao, pomislila sam odmah...Bože sad je kod naše Dadinice sigurno puno toga stuklo....No sad kad sam čula da vas je zaobišlo, jako sam sretna zbog toga!  Hugsmile84     Ne daj Bože nigdje i nikome takvog zla !  
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2013 u 22:15
Monsterasmile78
Drago mi je znati da netko misli na mene.
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017

Bodovi: 3089
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2013 u 23:52
Dadinice, kod tebe cvita li cvita! Mislimo mi na tebe; pravila sam sinu tortu za rođendan i mislim se, da mi je Dadinica bliže...
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2013 u 00:04
Draga Nisa!Hug
Hvala ti na ovim prelijepim riječima!
Eh, kako bih voljela da mogu priskočiti svakom od vas kad me zatrebate....

Za tebe....

Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2013 u 02:38
Neugledno si dvorište marljivim radom, u samo godinu dana pretvorila u cvjetnu oazu....kapa do poda smile211smile55smile120
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2013 u 10:37
BebolinaHug
Hvala ti draga moja! Tvoja mi posjeta puno znači, a komentar još i više.
Samo za tebe, najljepši buket iz moga dvorišta

Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2013 u 10:42
Svaki dan donese poneki novi cvijetić.....

Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2013 u 10:47

Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2013 u 10:53

Dadinice, hvala bogu da vas mimoišlo nevrijeme, jutros se i kod mene tako zacrnilo i vjetar počeo da sam se molila Bogu samo da nas mimoiđe, sada pada prekrasna kiša.

Ljiljani su ti prekrasni.Smile
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2013 u 11:02
SmailHug
Drago mi je kad svratiš.... Da, sretni smo sto nas je onaj udar zaobišao. Ne ponovilo se!
Ljiljani su moji vitezovi, imaju posebno mjesto u mom srcu.
Uživajmo zajedno u njima dok traju.
Za tebe....

Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2013 u 21:17
prošetala tvojim vrtom i uživala ljiljani su prelijepi ali ovaj roza se izdvajasmile55
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2013 u 21:21
Pozdravljam te Fany!
Baš je romantičan, zar ne?

Za tebe...

Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
ljiljus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3244
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2013 u 22:17
Draga ti imaš plantažu ljiljana, svaka čast! Clap
Lipik
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2013 u 22:28
Pozdrav Ljiljuš!
Ma nije plantaža, nema ih puno, tek 15-tak, nisu još svi ni procvali... Samo ja ih jako volim pa ih naslikavam iz svih uglovaEmbarrassed.
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dmirce12 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dmirce12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2013 u 22:30
smile57
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8283848586 139>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,844 sekundi.