Slavujev vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 222223224225226 282> |
Korisnik | |
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Često navratim pogledati tvoj vrt, pa evo da se napokon i oglasim. Dakle, svaki puta se vraćam nekoliko stranica unazad da "utvrdim gradivo", a onda pregledavam nove postove. Zahvaljujem ti na savjetima koje nam daješ. Vjerojatno ima onih kojima to ne treba, no meni su oni itekako korisni. O cvijeću ne mogu puno govoriti jer za to nisam kompetentna, mogu samo uzdisati od ljepote i reći: Hvala što ovu ljepotu i svoje iskustvo dijeliš s nama.
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
neponovljiva ljepota kraljevskog ljiljana
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Ova prva slika.... uhvaćen trenutak života... možeš s njom u neki časopis.
Žega ubija, a tvoj vrt blješti cvijetom ivančice.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Ovdje se uvijek osjećam kao u botaničkom vrtu gdje profić objašnjava biljčicu po biljčicu, ljubav i znanje ukomponirano u cjelinu i to je za mene neprocjenjivo. BRAVO i dubok naklon
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Pravi je užitak prošetati tvojim vrtom kroz koji nas vodiš tvojim divnim slikama. Sva sreća da znaš tako dobro fotkati , jer bio bi grijeh ne doživjeti tvoj vrt na pravi način.
Lavanda ti je prekrasna. Ja ću svoju brati tek za kji dan, jer je u moje krajeve sunce ove godine malo kasnije došlo, ali zato sad prži. Gotovo da je i lavanda spremna za berbu. Na stabljici su se već počele nazirati tri boje, pa kad budu malo jače izražene i lavanda će u snopiće poći. Tvoja mala oda najduljem danu u godini mi se jako svidjela. ![]() |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Jaca
miska hvala ![]() |
|
![]() |
|
Lantana dobro mi došla. Danas sam teška srca orezala lavandu, jedva sam je otela pčelama, cijeli roj je došao na terasu gdje sam ju vezala u snopove. ove godine je ima jako puno, puna košara. Na slici nisu Antunovi nego kraljevski ljiljani. Antunovi kod nas procvjetaju za Svetog Antu a kraljevski malo kasnije i jako se razlikuju po mirisu. Ove godine će jako brzo uvenuti jer je sunce prejako. |
|
![]() |
|
Arim i Gikica, dobro mi došle susjede.
Miro, ono je kraljevski ljiljan. Glikica je bila oko podne kada je temperatura na suncu bila preko 40 pa je zato ljiljan imao čudan miris, kao da zagriješ parfem. |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Ova slika je zaslužila da se ponovi,
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lavanda je prekrasna, plavi se kao more, sve je u morskim tonovima, plavo, žuto i bijelo.
![]() Bijeli ljiljan mi ovdje zovemo Cvit Sv Ante i kad on procvjeta znači je da može početi sezona kupanja za djecu. Njegov miris je toliko jak da ga ja ne mogu držati u kuću, uglavnom ga nosimo na groblje i u crkvu. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Gledam i divim se pa opet odem i vratim se pa gledam i divim se i odem, pa se opet vratim i ponovo gledam i divim se i tako nekoliko puta na dan.
![]() ![]() |
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
A ja sam jutros (opet) bila tu, uživo...... joj, nabila ja nos u ljiljan i velim " smrdi"......bože moj, on je toliko mirisao da me je prenerazio !!! Naravno, Slavujka mi se nasmijala na moju reakciju, ali taj miris je nevjerojatan.....
A cvijeće, tj vrt ,je , naravno......... fascinantno ! |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
ljiljus
![]() MiraK ![]() Leona ![]() Nisa ![]() desert rose ![]() tikvić ![]() ![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Ljilan Regale , gipsofila , lavanda ... dalje neću nabrajati, jer je SVE prebujno, prelijepo i prezanimljivo!!!
|
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Samo jedna riječ: lavanda
![]() |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Krasne slike lavande, lijepih ljiljana, pa phlox, žuti cvjetići; sve blješti u skladu s današnjim danom, a i lijep popratni tekst
![]() |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 222223224225226 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |