Švedska grenčica |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Korisnik | |
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kod upale grla u čašu sa vodom dodati malo grenčice i ispirati grlo više puta na dan,od kada ovo radim ne pamtim da sam zbog grla pila antibiotike a inače sam bila jako osjetljiva,nisam smjela ništa gazirano,hladno,sladoled...kod afti isto ispirati usta ovom otopinom prolazi na brzinu...stavljala sam obloge oko vrata zbog grla...od tada nemam problema e sad ili se organizam promijenio ili je švedska odradila svoje uglavnom više nemam problema.
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Fermina-Daza ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1594 |
Nema toga čemu švedska grenčica ne pomaže, više ili manje.
Ne kaže se zaludu da je panacea ( lijek za sve) ![]() |
|
Sadržaji o kojima pišem su informativnog karaktera.Za korištenje mojih savjeta i recepata pitajte svog liječnika ili ljekarnika.
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Pomogla je i kod zacijeljivanje rana(ustvari stvarale su se kraste i samo su bile sve veće i veće),godinam nikakve kremice nisu pomagale tri dana oblozi od Grenčice i nema ih više.Ma čudo jedno...
![]() Aj još ideje kako koristite i za što,u čemu vam je pomogla jer nekakda neznam kako bi je i na koji način upotrijebila? |
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
Fermina-Daza ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1594 |
Evo jedne provjerene upotrebe: kod upale uha i curenja iz uha natopi se vata u švedsku grenčicu i stavi u uho.Nekoliko puta tako i curenje prestane.
|
|
Sadržaji o kojima pišem su informativnog karaktera.Za korištenje mojih savjeta i recepata pitajte svog liječnika ili ljekarnika.
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Fermina, mogla bih te poljubiti za ovo!!!
I samo još pitanje - u nerazrijeđenu?
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |