hugin kutak za uživanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 124> |
Korisnik | |
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
hvala vam na posjeti pa navratite ponovo bit će slika i iz mog dvorišta
![]() |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Fanny, lijepo je u tvom raju; uređen okoliš, pogled fantastičan, a i poslugu imaš
![]() |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Lijepo je kod tebe u tome raju a i lijepo društvo imaš .....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
smail hvala na pohvalama,a ti ajama samo izvoli bilo bi mi drago pa nije slavonija ni tako daleko samo preko save i za sat i pol si kod mene pa uživaj do mile volje |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
draga fany to je moj neostvareni san.-kućica na rubu šume,livada,hladovina,a u dnu potok.
nemoj se iznenaditi kad jednom dođeš,a ja se nastanila
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
hvala draga moja lijepo je uživati sa ovakom poslugom i sa mojim hugićem, hvala na komplimentu za moju snajku |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Draga Fani divan ti je vrt na vikendici, iako ga je zasjenila ljepota tvoje snajke.
Vidim da i Hugo uživa u čarima vrta. |
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ruže još uvjek lijepe pogled na gornju terasu ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us za sada toliko sutra nastavljamo sa slikama iz vrta u banovićima |
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us staza do vikendice biće ove godine i gladiolai lavande |
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ruža puzavica došla pod krov |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
i evo nas ponovo na vikendici , naravno snajka skuvala kahvu i sada ćemo da uživamo u pogledu na jezero i moj vrt
![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
čekam slikice
![]() |
|
![]() |
|
hvala na posjeti i pohvalama za moj vrt i mog hugića navrati ponovo ima novosti i sa placa na modracu a i u vrtu ispored stana
![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Fany, još jednom sam prošetala tvojim ružičnjakom, prekrasne su ti ruže, kao i Hugić, zaštitni znak tvog vrta.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 124> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |