Flora by Floramye |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 56> |
Korisnik | |
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
SlavujVk - Joj, kad ti to tako kažeš malo me
![]() ![]() Lana2 - Hvala ti na posjeti i tako lijepim komentarima! Hm, da su samo graničice ne bi bio problem! Ali tu su i echinacee, hoste...i svašta nešto! Zato kod mene i je đunglasto! Korijenko - Kako si samo sjetila Flipa!? Izmamila si mi osmijeh! Eh, to su nekad bili crtići a ne ovi danas! Enrikova nona, Dijana7566, Ajama, Karmen, Wanessa, Gioiaa, Maestral Hvala vam od ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maestral ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 392 |
Nemam riječi... predivno, bogato, zeleno, bujno! Toliko raznih vrsta na jednom mjestu, a sve ljepše jedna od druge.
Pojedinačno bih izdvojila...sve!
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Sta reci posle ove setnje? Jednostavno-odusevio me tvoj vrt
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
ma vidi ti Flipa kako se pravi važan na heuceri...
Išla sam malo potražit po netu geranium Walters gift..... jako je lijep i ima krasno lišće ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Wanessa ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
Ehinacee,hemerokalisi,hoste i hojhere,sve je tako divno...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Ponovno prošetala tvojim predivnim vrtom i uživala u raznovrsnom odabiru cvijeća. Jednostavno se ne mogu odlučiti što bih izdvojila... prelijepe cvjetne kugle ukrasnog luka, graničice za koje znam da ih obožavaš, hoste ili još nešto treće. Tvoju zelenu đunglu jako si lijepo dočarala izvrsnim fotografijama.
|
|
Osijek prelijepi grad na Dravi
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Evo me opet, kod tebe se uvijek ima što za vidjeti. Preljepo!
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
hemerocallisi su woooow...
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Prošetala i uživala.
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
bila i ja , oduševljena sam
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
ovo je vrt u kojem uživam!
oduševljena sam biljkama koje najviše volim-trajnicama! Floramye tvoje su prekrasne! Bravo! ![]() Slika sa skakavcem me oduševila. Volim te male životinjice u vrtu a ovaj tvoj skakavac, ovako dobro uslikan, mi izgleda kao neki ratni stroj sa oklopom. |
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Cvetici su za padanje u nesvest,ne zna se jel lepsa fotkica ili cvetic...zaista sam odusevljena,ovi hemerokalisi su praznik za oci
|
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Smail - ...ljeto nam je krenulo, ou, ou, ou...
Ali ima jedna čudna stvar ovog ljeta. Biljke koje sam kupila da mi cvjetaju u jesen, imaju cvjetne pupove već sada! Sve se zbrkalo! Karmen - samo se ti šuljaj! Ja to isto često radim po drugim vrtovima! Tiho i neprimjetno. Tikvić - Eccentric mi je novitet ove godine. Jedva čekam iduću da se grm malo proširi i kada bude prepun žarko crvenih glavica to će biti ono pravo! Korijenko - Hvala i dođi mi opet (čekam žutu echinaceu, ta mi je posebno lijepa). Svima
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 56> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |