Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvece je ukras baste
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvece je ukras baste

Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 18>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2013 u 21:40
Wanesa bas mi je drago sto su se nove biljke lepo primile,sarenolisna Bugenvilea je bas lepa,DurantaTongue,a ova sto ni ja ne znam kako se zove stavicu na ID ruze su ti bas lepe.smile55
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 385
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2013 u 08:29
Leonasmile79
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2013 u 08:36
Uprkos ovom ruznom vremenu,u mom vrtu uvek neto cveta...
astilba
muskatna kadulja
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2013 u 08:58
I, malo egzotike...
plavi plumbago
i beli
kamelije,jos su mlade i nisu mi cvetale dosad
tibouchina,nadam se da cu videti njen cvet koji me je ocarao...
 SmileSmile
za kraj ,jedan ljiljan

Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2013 u 10:19
Wanessa kod tebe nastala prava cvijetna gužva, prekrasno, hemerokalisi su mi favorit u tvom cvjetnjaku.Smile
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2013 u 22:37
Joj zuti hemarokalis...kako je lep,zasto kod mene nije takav,mozda sto je mlad,ruza viri H-PLOL astilba je lepa Kamelie jedva cekam da ti procvetaju,ali Tibucina je bas lepo krenula...nedas se ti puzevima
smile156smile79
i pustinja u coveku
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2013 u 10:48
Originalno poslano od člana Smail Smail napisao:

Wanessa kod tebe nastala prava cvijetna gužva, prekrasno, hemerokalisi su mi favorit u tvom cvjetnjaku.Smile
Hvala Smail, za tebe jos jedan hemerokalis
smile78
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2013 u 10:53
Originalno poslano od člana Leona31 Leona31 napisao:

Joj zuti hemarokalis...kako je lep,zasto kod mene nije takav,mozda sto je mlad,ruza viri H-PLOL astilba je lepa Kamelie jedva cekam da ti procvetaju,ali Tibucina je bas lepo krenula...nedas se ti puzevima
smile156smile79
Leona, draga,vidi ko te pozdravlja...
Ne moram ti reci koliko sam srecna i zahvalna na ovoj divnoj biljci, (to je mala beba od tvoje erytrine) Pozdrav,smile79
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2013 u 16:53
Wanessa imas predivan vrtsmile64
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2013 u 19:18
Bravo Wanesa,sad je pazi i mazi,vremena imas mlada si cekaj do godine da cveta...i ja se radujem...smile141
i pustinja u coveku
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2013 u 17:39
Originalno poslano od člana gioiaa gioiaa napisao:

Wanessa imas predivan vrtsmile64
Hvala ti, Gioiaa na poseti i komentaru,ali  nemam onakvo jezerce i patke kao ti.smile78

Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2013 u 17:46

Bravo Wanesa,sad je pazi i mazi,vremena imas mlada si cekaj do godine da cveta...i ja se radujem...smile141
Leona, pazicu je i mazicu je i zvacu je "Djole"...smile188 , a kad procveta, ti ces prva videti!
Malo sam zauzeta ovih dana ,pa nemam vremena da stavljam slike,ali bice uskoro puuuno slika...
Za tebe, veeeliki pozdrav,smile78

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2013 u 18:10
Crveno-zuti nadmasuje sve ali i ostalo mi se sve jako dopada !   Clap
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2013 u 09:25
Gute Feesmile78
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2013 u 09:31

Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2013 u 09:49
Draga Wanessa volim navratiti u tvoj vrt jer znam da ću naći uvijek nove cvijetiće koji kod tebe catu, oduševile su me boje gladiola a hemerokalisi su posebna cvjetna priča kod tebe.smile79
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2013 u 07:16
Wanesa,setnja uz kafu kroz tvoj vrt...mmmm,bas prija,pozajmi mi leptirka sa druge slikeWink ,kakva lepa boja gladiole,kakvi ljiljani....mene su posteno prevarili,skoro sve zuti....kod tebe je uzivancija...smile55
i pustinja u coveku
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2013 u 07:47
Originalno poslano od člana Smail Smail napisao:

Draga Wanessa volim navratiti u tvoj vrt jer znam da ću naći uvijek nove cvijetiće koji kod tebe catu, oduševile su me boje gladiola a hemerokalisi su posebna cvjetna priča kod tebe.smile79
Draga Smail,raduje me tvoja poseta mome vrtu.Pozdrav za tebe

Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2013 u 07:51

Wanesa,setnja uz kafu kroz tvoj vrt...mmmm,bas prija,pozajmi mi leptirka sa druge slikeWink ,kakva lepa boja gladiole,kakvi ljiljani....mene su posteno prevarili,skoro sve zuti....kod tebe je uzivancija...smile55
Leona, rado cu ti pokloniti leptirka,mislim da je bolja ideja da ti poklonim scabiosu(ako je nemas) onda ces imati koliko hoces leptira ,jer obozavaju ovaj cvet!
A za tebe ,nova vrsta ljiljana,Lillium Tree( drvenasti ljiljan)
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2013 u 07:53
A za kraj, tek procvetao mocvarac
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 18>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.