mimantonijin mali vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 456 |
Korisnik | ||
mimantonija ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2013 Status: Offline Bodovi: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
eeej, pozdrav prijo
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
melisa ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2010 Lokacija: Vrbovec Status: Offline Bodovi: 51 |
|
mimantonija....sve pohvale za trud...divota prava...
![]() |
||
![]() |
||
mimantonija ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2013 Status: Offline Bodovi: 109 |
|
Hvala Melisa, eto skuzih te, napredak
![]() |
||
![]() |
||
melisa ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2010 Lokacija: Vrbovec Status: Offline Bodovi: 51 |
|
aaa...i meni je isto tako... hehehe...
![]() |
||
![]() |
||
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
|
mima vidim da si sa bosuta...prekrasan vrt...nemam rijeci....ja sam malo dalje od bosuta al to je rijeka moga grada....javi se...vidim da te dugo nema.....
![]() |
||
divno je biti nekome nesto....
|
||
![]() |
||
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
|
Kud Josipa, tud i ja... dosad još nisam bila u tvom vrtu... jako mi se sviđa. Ostavljam ti pozdrav u nadi da ćeš se javiti kojom novom fotkicom...
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 456 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |